Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi - Ozonlava Bentonite Clay

 

Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi

Hem doğal içerikli hem de yararları saymakla bitmeyen cilt bakım ürünlerine bayılıyorum. İşte bu ürünlerden biri Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi. Favori markalarımdan biri olan Ozonlabs'a ait olan maske her cilt tipi için uygun. O kadar çok faydası var ki öncelikle onları anlatmaya başlıyorum. İsterseniz alttaki videomu da izleyerek ürün ile ilgili anlattıklarımı dinleyebilir, nasıl uyguladığımı görebilirsiniz.


Ozonlava Bentonit Kil Maskesi volkan tüfü içeren doğal bir içerik.  Volkanik kül, tüf ve lavların kimyasal ayrışması sonucu oluşmuş, ağırlıklı olarak montmorillonit içeren killere Bentonit adı veriliyor.

Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesinin Yararları


Ürünü yüzünüzde de vücudunuzda da kullanabilirsiniz. Avrupa Birliği'nden onaylı, bağımsız laboratuvarlarda test edilen maskenin cilt lekeleri üzerinde %80 oranında başarıya ulaştığı kanıtlanmış. Güneş yüzünden oluşan koyu renk lekelerin de zaman içinde açılmasına yardımcı. Tüm cilt tiplerinde temiz ve aydınlık bir görünüm ortaya çıkarıyor. Erken yaşlanmaya meyilli olan ciltlerde kırışıklıkları azaltmaya yardımcı. Ozonlava Bentonit Kil Maskesi cildi derinlemesine temizleyerek, gözenekleri sıkılaştırıyor, sebum yani yağ üretimini azaltıyor. Ciltteki renk değişikliklerinin düzenlenmesi, cilt tonunuzun eşitlenmesine ve ciltte pürüz oluşturan ölü derileri arındırılarak cildin canlı bir görünüm kazanması için de yararlı. 
Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi

Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi Nasıl Kullanılır?

Ozonlava Bentonit Kil Maskesini haftada 1-2 kez yüzünüze maske olarak uygulayabilirsiniz. 
Ben maskeyi bir fırça/spatula yardımı ile ya da elimle, temizlediğim cildime ince bir tabaka halinde sürüyorum. Karma bir cildim var T bölgem yağlı yanaklarım kuruya yakın normal, maskeyi yüzümde 10 dakika kadar bekletip ıslak bir yüz temizleme süngeri yardımı ile temizliyorum isterseniz bol su ile yıkayabilirsiniz. Sürdüğüm zaman renksiz bir halde olan maske sürdükten bir süre sonra belirginleşmeye başlıyor, bu durumu alttaki görselde görebilirsiniz.

Maskeyi temizledikten sonra yüzümde yumuşacık, tertemiz bir görüntü oluşuyor. Hafif bir kuruluk hissediyorum, hemen Ozonlabs O3RSS Serum uyguluyorum ve cildimi nemlendiriyorum.


Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi


Ozonlabs Ozonlava Bentonit Kil Maskesi Tavsiye Edilen Kullanım Süreleri 


Yağlı ciltler için 20 dakika

Normal ciltler için 15 dakika

Kuru ciltler için 10 dakika

Vücut uygulaması için 30-35 dakika

Ozonlava Bentonit Kil Maskesi uygulaması yapıldığında, içindeki volkanik tüf ciltteki kan dolaşımını hızlandırdığından, uygulama sonrasında cildinizde kısa bir süre pembeleşme görülebilir.
 
Kullandıktan sonra kurumaması için ürünün kapağını sıkıca kapatmanız gerekiyor..

Çocukların ulaşamayacağı, güneş ışığından uzak, kuru ve serin bir yerde saklayın.

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. 

Ürünü satın almak isterseniz tıklayabilirsiniz.


 


1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM