Doğuş Mistik Chai Çok Lezzetli

Facebookta eklendiğim bir grup sayesinde 5 haftada 6.5 kg verdim. Grup üyelerinin samimiyeti, canıgönülden paylaşımları, birbirlerini motive eden sohbetleriyle hiç aklımda olmayan bir zamanda benim için hayal olan kilo verme nihayet gerçekleşti ve devam ediyorum, azimliyim :)

Grupta tavsiye edilen çaylardan biri de Doğuş markasının Mistik Bitki Çayıydı. Metabolizma hızlandırıcı, hazmı kolaylaştırıcı özellikleri var. Migrostan aldım, fiyatı 4.30 TL ydı indirimde değildi. 


Doğuş Mistik Chai karışık bitkilerden hazırlanmış zarflı 20 adet süzen poşetten oluşuyor. 


Doğal şeker otu bitkisi stevya içeriyor, 1 bardak için 0,3 kalori içeriyor. Şeker ya da tatlandırıcı eklemenize hiç gerek yok oldukça lezzetli. 
İçindekiler, tarçın kabuğu, siyah çay, vanilya aroması, meyan kökü, stevya yaprakları, zencefil, böğürtlen yaprakları hindiba kökü, karanfil çiçek tohumu, kakule meyvesi, karabiber meyvesi. 
Kutu üzerinde 3 çeşit hazırlama yöntemi öneriliyor, 
* Sadece sıcak su ekleyerek
* Sıcak su ile beraber demleyip süt tozu koyarak
* Yarısını sıcak su yarısını sıcak süt ile demleyerek. Demlenme süresi olarak 3-4 dakika tavsiye ediliyor. 
Benim tercihim 3. seçenekten yana oldu, yarı su yarı sütle hazırlayınca elde ettiğim lezzeti çok beğendim, sadece su ile hazırlayınca benim için biraz tatlı oldu, içecekleri şekersiz içtiğim için sanırım.





5 Yorumlar

  1. Bu çayı daha önce duymamıştım. Ben yeşil çay ve kayısılı form çayı içiyorum. 3 kilo vermişim ama vermem gereken daha çok kilom var. Bahsettiğiniz Facebook grubunu merak ettim. Sakıncası yoksa ismini yazar mısınız?

    YanıtlaSil
  2. Herkesin birbiriyle deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaştığı bir grup, Sağlıklı Besinler FİT Bedenler

    YanıtlaSil
  3. Hint dizilerin de gördüm çayı sütle yapıyorlar ona benziyor bu. Birde ben alayım ilgimi çekti değişik:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM