Nuxe Reve de Miel Creme Visage Ultra-Reconfortante Jour/Day - Nuxe Gündüz Nemlendirici Yatıştırıcı ve Onarıcı Yüz Kremi



Yarısından çoğunu kullandığım ve kullanmaya devam ettiğim gündüz nemlendiricimden bahsetmek istiyorum. Normal bir cilde sahibim zaman zaman T bölgemde özellikle alnımda hafif parlama olabiliyor. Sabahları yüzümü temizleyip tonikledikten sonra kullanıyorum. Sıcak havalardan önce nemlendirici öncesinde serum da kullanıyordum ama bu ara sıcaktan fazla ihtiyaç duymuyorum. Kutusunda kuru ve hassas ciltler için uygun olduğu ve 36 aydan itibaren çocuklar da dahil olmak üzere tüm aile için kullanılabileceği belirtilmiş. 
Pürüz ve tahrişleri giderip kızarıklık ve gerilmeleri önleyeceği vaadediliyor. Bu sorunları yaşayan biri değilim ama nemlendirmesinden oldukça memnunum. 




50 ml lik cam bir kavanozda, açık sarı renkli, güzel kokulu bir krem. Kokusu özellikle içeriğindeki Mango yağından kaynaklanıyor bence. Ayrıca yaban mersini, kızılcık yağları ve ayçiçek özü ile cildin lipid yani yağ desteğini sağlıyor. Akasya balı ile ise cildi onarıp besliyor. 



% 91.7 doğal içerikten oluşuyor. Mineral yağ, renklendirici ve hayvansal madde içermiyor. Komedojenik değil yani gözenekleri tıkamıyor. Paraben yani koruyucu içermiyor. Ürün Fransa'da üretilmiş. Değişik sitelerde 80-90 TL arası fiyatla satılıyor. Zaman zaman indirime de giriyor. 









8 Yorumlar

  1. Nuxe markasının birkaç ürününü bende kullanıyorum ve markadan çok memnunum :) Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, siz de güzel günlerde kullanın ürünlerinizi :)

      Sil
  2. Nuxe çok sevdiğim bir marka, dudak nemlendiricisini uzun zamandır kullanıyorum, kuru yağlarını da... Kış için senelerdir Clinique kullanıyorum ama bu kremi de inceleyebilirim. Ellerinize sağlık❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dudak nemlendiricisi bende de var ben de seviyorum, ürünlerinden memnunum bende, ilginize teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Esra hanımcım doğal ve parabensiz ürünler tercihim nuxe denemedim güzel bir ürün olduğu anlatımınızdan belli umarım burada bulabilirim paylaşımınız için emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM