Yoko Soybean Q10 Cream - Soya Fasulyesi Q10 Katkılı Krem Deneyimim


1 aydır kullandığım nemlendirici kremim Yoko markasının soya fasulyesi Q10 katkılı kremi. Cildimi temizleyip serum sürdükten sonra kullanıyorum. İçeriğindeki soya coenzym Q10 ve zengin bitki özleri ile cildin elastikiyetini geliştirmeyi ve parlaklığını arttırmayı vaadediyor, cildimin parlaklığı ve elastikiyeti kremi kullanmam sonucunda gözle görülür arttı. Son günlerdeki soğuk havada cildimin nemlendiriciye çok ihtiyacı oluyor, sabahları sürdüğümde gün içinde yeterli nemlendirme sağlıyor.  



Fotoğrafta beyaz gibi çıkmış, açık sarı renkte, kolay sürülen, çok koyu olmayan, güzel kokulu bir krem. Cildin nem tutma yeteneğini geliştirip pürüz ve kırışıklığa karşı koruma özellikleri var. İçeriğindeki Alpha Arbutin ile UV ışınlarının ve çevre kirliliği sebebiyle oluşan aşırı hücre renklenmesi ve istenmeyen renk değişimlerini azaltıp ve oluşumunu önlüyormuş. İçeriğinde ayrıca; şakayık özü, scutellaria extract, saxifagra extract, beta glucan bulunuyor. 



Thailand'da üretilmiş. 50 gr'lık plastik bir kavanozda satılıyor. Yoko markasının kullandığım üçüncü ürünü, hiçbirinde sorun yaşamadım, beğeniyle kullandım. Tekrar alabileceğim bir krem. Fiyatı 50 TL civarındaydı. 


 

14 Yorumlar

  1. Ilk kez duydum soyali krem. Sizin cildiniz çok güzel zaten Esra hanimcigim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk kez kullanıyorum ama tekrar alırım memnun kaldım, güzel sözleriniz için teşekkür ederim Derya Hanımcığım, sizin güzel gözlerinizin görüşü :)

      Sil
  2. Bu markayı ilk kez duyuyorum, denemeye değer bulmuşsunuz, notumu aldım :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazla duyulmamış ama güzel ürünleri olan bir marka, ilginize teşekkür ederim Hatice Hanım, sevgilerimle :)

      Sil
  3. Daha önce duymadığım marka tüm cild ler için uygun mu .....

    YanıtlaSil
  4. Soya fasülyesinin faydalı olduğunu biliyordum ama kozmetikte kullanıldığını bilmiyordum. Özellikleri güzelmiş Türkiye' de satılıyor mu yoksa internetten mi sipariş veriliyor? Paylaşım için çok teşekkür ederim Esra hanımcım sevgilerimle ❤

    YanıtlaSil
  5. Cilde parlaklık veren ürünleri çok seviyorum ben de güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cildim parlak olunca enerjim de artıyor, teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Denemeye değer gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Esra hanım çok güzel açıklamışsınız fakat ürün için bende tereddüt yaşıyorum kullanma konusunda kırışıklık ve göZenek kapatma etkisi var mı? Güzel sonuç alır mıyım? Siz sabah akşam mı kullandınız kremi teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben günde bir kez kullandım, sabahları. Kırışıklığım yok, nemlendirmesi yeterli geldi bana, T bölgem yağlı, diğer bölgelerim nemlendirilmezse kuruyor, çok belirgin açık gözeneğim yok, olanları da kapatma etkisini göremedim, yanaklarımda olanlarda. Ben de ilginize teşekkür ederim.

      Sil
  8. Gözenekleri sıkışastırmaya Ve Cilt tonunu açmaya kesin çözumü Peki gozeneklerım gerçekten açılıyor Ve cildim koyulasıyor gerçekten etkiliyse almak ıstıyorum Esra Hanım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM