Sevdiğim Atıştırmalıklardan Eti SosBom 🍫🍩


Evimizde atıştırmalıklar olmazsa olmazımız, bol kalorili olmalarına rağmen yemeden duramıyoruz ne yazık ki. Çikolatalı ürünlerden daha fazla hoşlanıyoruz. Buzdolabında bulundurduğumuz favorilerimizden biri de Eti'nin SosBom'u oldu. 1 tanesi oldukça doyurucu. Bazen yarısı bile yeterli geliyor.  Marketlerde soğuk dolaplarda bulunuyor. Migros'tan alıyorum fiyatı 1.25 TL. Kek kısmı kuru değil, hafif bir ıslaklık hissediliyor. Kek kısmı kuru olan ürünleri sevmiyorum.  Ortasında akışkan bir çikolata sosu var, lezzeti güzel. Biraz sürülebilir kakaolu ürünlere benziyor.  Dışındaki çikolata kaplamasının kalitesi oldukça iyi. Çıtır çıtır.. Çikolata krizlerim için çok uygun.  50 gr lık bir ürün. 100 gr ında 409 kalori varmış, % 40 yağ, % 55 karbonhidrat, % 5 protein içeriyor.  


11 Yorumlar

  1. Akışkan çikolata içeren tüm atıştırmalıkları seviyorum :) Afiyet olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Afiyetle Esra hanımcım ara kaçamaklar için harika bir atıştırmalık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) kaçamaklara bayılıyorum ama kaçırıyorum bazen :)

      Sil
  3. İlk kez gördüm ve fena halde aklım çelindi ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sık olmazsa denemenizi tavsiye ederim Filiz Hanımcım :)

      Sil
  4. Eti'nin ürünlerini diğer markalardan daha çok seviyorum 😊. Özellikle kekleri ve çikolataları. Bu ürünü duymamıştım ama aklımda olsun güzel bir atıştırmalığa benziyor sevgilerimle 😊.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de seviyorum çoğunu Zehra Hanımcım, sizin yaptıklarınız kadar olmasa da bu ürün de buzdolabında bulundurulup tatlı krizlerinde keyifle yenilecek bir ürün bence :)

      Sil
  5. Geçen başka bir arkadaşım da Instagramda paylaşmış. Görüntü enfes. Ama alışkanlık yapar diye almaya korkuyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısınız oldukça lezzetli Nilgün Hanım, o yüzden ben de arada sırada yemeye çalışıyorum, teşekkür ederim blogumu ziyaretiniz için :)

      Sil
  6. Ayy ne hoş görünüyor tadını merak ettim:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM