HC CARE Lightening Peeling Cleanser ve Balancing Tonic Cleanser Deneyimim 😍

Bugün bir süredir kullanıp memnun kaldığım cilt bakım ürünlerimden bahsetmek istiyorum. 

HC CARE markasına ait Lightening Peeling Cleanser - Yenileyici ve Aydınlatıcı Peeling Jel ile Balancing Tonic Cleanser - Normalden Yağlıya Ciltler için Yüz Temizleme Toniği. 
Sabah ve gece yatmadan cildimi bu ürünlerle temizliyorum. 



Lightening Peeling Cleanser yenileyici ve aydınlatıcı bir peeling jel. Ambalajı mükemmel, ilk kez sizin açacağınız karton kutusunun üzerinde jelatini var. Ürün tüpünün kapak kısmı da jelatinli bu kısmı da ilk kez siz açıyorsunuz. Silikon, küçük bir yüz fırçam var, bazen onun üzerine bazen de elime bir fındık büyüklüğünde sıkıp ıslak yüzüme ve boynuma sabah ve akşam hafif hafif masaj yaparak uyguladım. Çok bastırınca içindeki partikülleri hissediyorsunuz, bastırmaya da gerek kalmıyor. Yüzümde 1 dakika kadar beklettikten sonra ıslak yüz temizleme süngeri ile önce silip sonra bol su ile duruluyorum. Göz çevresinde kullanmıyorum. Çok hafif ve güzel bir kokusu var. Katı ya da sıvı değil, jel kıvamında, akışmıyor. Hafif, renksiz şeffaf jelin içinde koyu ve beyaz renkli tanecikler var. İşlemden sonra yüzümde temiz ve ferah bir görünüm oluşuyor. 



Sabun içermeyen temizleyiciler ve hassas ovucu ajanlar yardımıyla cildi, kuruluğun neden olduğu pul pul dökülmelere karşı korumayı ve cilt görünümünü yeniden canlandırmayı vadediyor. Nemlendirici formülü, yüzeysel kirleri ve ölü hücreleri kolayca temizlerken cildi pürüzsüz ve yumuşak bırakmak üzere geliştirilmiş. İçeriğindeki cilt rengini dengeleyen aktifler yani cilt tonu düzenleyiciler, ferah ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. 
150 ml lik plastik bir tüpte. 



İçeriği; aqua, bambusa arondinacea Stem extract, sorbitol, acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Decyl Glucoside, Argania Spinosa Shell Powder, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bisabolol, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Hamamelis Virgiana Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Stem Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Xanthan, Gum, Disodium EDTA, Citric Acid. 




Balancing Tonic Cleanser Normalden Yağlıya Ciltler İçin Yüz Temizleme Toniğini peeling jelle cildimi temizledikten sonra pamuk üzerine dökerek kullanıyorum. Durulamaya gerek yok. Göz çevremde kullanmıyorum.  Bu ürünün de ambalajı kutu üzerinden jelatinli. Ürünün kapak kısmının üzerine bastırılarak minik bir delik açılıyor, oradan dökülerek kullanılıyor. 


230 ml lik şeffaf mavi, plastik bir şişede renksiz bir tonik. Hafif, belirsiz, güzel bir kokusu var. Temiz cildime uygulayınca belirgin bir ferahlık hissediyorum. Sonrasında serum ve nemlendirici ile cilt bakımımı tamamlıyorum. Cildi kurutmadan derinlemesine temizliyor. Cilt yüzeyini yumuşatırken, gözeneklerin temizlenmesi ve aşırı yağ salınımının önlenmesini vadediyor. Makyaj ve temizleme ürünlerinin kalıntılarını uzaklaştırıyor. Sonrasında kullanılan diğer cilt bakım ürünlerinin etkisini güçlendirmeye yardımcı oluyor. 



İçeriği; aqua, sodium PCA, Niacinamide, Panthenol, Hamamelis Virginiana Leaf Officinalis Extract, Calendula Officinalis Extract, Achilea Millefolium Extract, Salvia Officinalis Extract, Zingiber Officinalis Extract, Equisetim Arvense Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Cucurbita Pepo Seed Extract, PEG-35 Castor Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Calsium Pantothenate, Linoleic Acid, Biotin, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Sulfur, Zinc PCA, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Asid.
Ürünler hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve hayvansal katkı maddeleri kullanılmamış. Türk MalıAmbalaj açıldıktan itibaren 12 ay kullanım süresi var. ISO Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemine sahip. 

Peeling jeli tıklayarak satın alabilirsiniz.

Toniği tıklayarak satın alabilirsiniz.












32 Yorumlar

  1. Tatil lekelerinden kurtulmak için peeling jeli deneyeceğim mutlaka ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel ürün bilgileri için teşekkürler Esra hanımcım. Güle güle kullanın 😘

    YanıtlaSil
  3. Hc ürünleri gerçekten çok başarılı oluyor, güle güle kullanın❤️

    YanıtlaSil
  4. Peelingini denememistim bi bakayım :)

    YanıtlaSil
  5. Bu markayi son zamanlarda cok duyar oldum, sac urunleri de guzel diye biliyorum, cilt urunlerine de bakmak lazim 🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet saç ürünleri de mükemmel, cilt ürünleri de harika :)

      Sil
  6. This peeling looks gorgeous!

    YanıtlaSil
  7. Tanecikleri çok güzel görünüyor ��

    YanıtlaSil
  8. Hiç denemedim bakmak gerek :D

    YanıtlaSil
  9. Tam benlik ürünlermiş, teşekkürler canım <3

    YanıtlaSil
  10. Sac bakim urunlerini kullandim cilt bakim urunlerini ne yazik ki deneyemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cilt bakım ürünlerini de beğeneceğinden eminim :)

      Sil
  11. Güzel bir ürün gerçekten. Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Tonik içeriğinde ki civanperçemi ve adaçayı özleri yağlı ciltlere yönelik bir ürün olduğunu düşündürdü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cildim karma, T bölgem oldukça yağlı, cildime uygun bir tonik.

      Sil
  13. İkisi de çok güzel görünüyor, en yakın zamanda deneyeceğim..
    Paylaşım için tşkler ;)

    YanıtlaSil
  14. Çok faydalı olmuş canım ellerine sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuduğun için teşekkür ederim canım, sağol, sevgiler :)

      Sil
  15. çok merak ediyorum hc ürünlerini, bir gün mutlaka deneyeceğim.bu güzel paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birkaç ürünü kullandım ve hepsinden memnun kaldım, sen de beğenirsin mutlaka :)

      Sil
  16. bende buna benzer bir ürün arıyordum tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. Bunu denemedim, güzel günlerde kullan Esracım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM