Vissmate Derz Temizleyici ile Anında Tertemiz Derzler



Vissmate Derz Temizleyici

Yeni tanıştığım ve çok memnun kaldığım Vissmate Derz Temizleyici den bahsetmek istiyorum sizlere.Banyomda küvet içindeki duvar fayanslarının arasındaki derzlerde sabun, kir ve kireç kalıntıları nedeniyle hoş olmayan görüntüler oluşuyor. Çok sık da temizlenmezse derz aralarına bu kirler yerleşiyor, yakınımdaki temizleyici ile birkaç dakika da banyomdaki fayansların derz aralarındaki kirlerden kolaylıkla kurtuldum. Vissmate Derz Temizleyici kir sökücü güçlü formülü sayesinde evinizde fayans, seramik, karo taşı, doğal taş, granit gibi zeminlerin arasındaki derzlerde zamanla oluşan zorlu kirleri, yağları ve küf lekelerini kolayca temizliyor. Küvet, lavabo, musluk ve duşakabin yüzeylerinde oluşan sarı lekeleri, kireç kalıntılarını ve sabun artıklarını derinlemesine temizliyor. Hoş kokusuyla ferahlık veriyor, temiz ev herkesin isteği.



Vissmate Derz Temizleyici


Vissmate Derz Temizleyici nin spreyli 500 ml lik plastik bir şişesi var. Görselde görünen 3 kez spreye bastığımda çıkan ürün miktarı. Vissmate Derz Temizleyici köpürerek çıkıyor, güzel bir kokusu var. Ben ürünü sıktığım anda da scoth brite süngerin yeşil kısmıyla ovuşturarak kirleri birkaç dakikada kolaylıkla temizledim. Ürünü derz üzerine sıkarak biraz da bekletirseniz daha rahat temizleyebiliyorsunuz. Bir fırça yardımı ile daha da rahat uygulama yapabilirsiniz. Derzlerimde ilk günkü parlaklığa ulaştım diyebilirim. Vissmate Derz temizleyici vakum gibi kirleri çekti ve yoketti. 


Vissmate Derz Temizleyici

Bu görselde Vissmate Derz Temizleyici kullanmadan önce banyomdaki derzlerin durumunu görebilirsiniz. 



Vissmate Derz Temizleyici

Evinizde derz temizliğinde kısa sürede kolay ve güzel bir temizlik istiyorsanız Vissmate Derz Temizleyici sizin için mükemmel olacaktır. Sonuç ortada temiz halı


Vissmate Derz Temizleyici

Vissmate Derz Temizleyici nin şişesi elde kolaylıkla tutuluyor, sprey bölümüne parmağınızla rahatça bastırarak ürünü istediğiniz yere sıkabiliyorsunuz. 


Vissmate Derz Temizleyici

Vissmate Derz Temizleyici nin sprey kısmını isterseniz ön kısmından çevirerek kapatabiliyorsunuz. Böylece çocukların eline geçtiğinde spreyine bassalar bile ürünü püskürtemezler. 







16 Yorumlar

  1. Derzlerle başım dertte banyo ve mutfak bizden önce oturanlar nasıl kullanmışsa bir türlü çıkaramadım kimi yerleri...:( banyoda da duşakabin sığacak yer yok, batıyor zamanla:( Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Derzin anlamini bilmeyen bir ben çiziyorum suraya 😁

    Ama cok farketmis canm. Denemek istiyorum insallah unutmazsam alayim.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu ürünlerden hep korkmuşumdur. Derzleri çözerse diye düşünürüm. Fotoğraflarda gerçekten çok güzel temizlemiş. Ben de deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Bu markayıda çok gördüm ama denemek nasip olmadı

    YanıtlaSil
  5. Mutlaka denemeliyim ne yapsam temizlenmiyor💖

    YanıtlaSil
  6. Tam da böyle bir ürün arıyordum, bakacağım buna.

    YanıtlaSil
  7. Harika temizlemiş Vissmate ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
  8. bende derz temizliği için bulaşık makinası parlatıcısı kullanıyorum oda işe yarıyor paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler çok iyi temizlemiş gerçekten derzler herkesin sıkıntısı:)

    YanıtlaSil
  10. Daha bugün annemle banyodaki derz aralarını nasıl temizleriz diyordukki senin yazın karşıma çıktı 🤗 Mutlaka deniycem hatika temizlemiş 😍

    YanıtlaSil
  11. tam da ihtiyacım olan ürünmüş, teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. Bu marka ciddi anlamda başarılı ürünlere sahip.

    YanıtlaSil
  13. Çok iyi bir ürüne benziyor, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  14. Bu tam işime yarayacak cinsten. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM