Sofra Sırları - Film - Yerli Dramatik Komedi


Adını hiç duymadığım bir film olan Sofra Sırları'nı beğenerek izledim.
Başrolde Demet Evgar var. 
Neslihan'ın kendisi ile hiç ilgilenmeyen, kaba davranan, başka kadınlarla ilgilenen bir kocası vardır. Neslihan da kaçarak evlendiği ve mutluluğu bulamadığı evliliğinde kendini yemek yapmaya vermiştir, sürekli çeşit çeşit yemek yapar. Hayalinde televizyon programı yapan ünlü bir aşçı olduğunu düşünür. Eşinin iş arkadaşı olan komşuları iki aile ile samimilerdir, sık sık görüşürler. Erkekler apartmanlarında oturan yalnız bir kadınla ilgilenirler hatta Neslihan'ın kocası ve diğer erkeklerden birinin de kadınla ilişkisi vardır. 
Kocası bir akşam birdenbire Neslihan'a boşanmak istediğini söyler. Ancak adamın yemek yerken boğulma sorunu vardır ve bu durumdan Neslihan onu kurtarmaktadır. Aynı şey o akşam da olur Neslihan da bu kez onu görmezden gelir ve adam ölür.
Neslihan bakkala gider, dönüşte kocasını ölmüş bulmuş gibi davranır, bağırarak komşuları çağırır. Polis gelir olayı araştırmaya başlar. 
Kocası eve geldiğinde dolaba bir çanta saklamıştır. Bu çantanın içinde çalıştığı yerden çaldığı büyük miktarda para vardır ve diğer adamların da haberi vardır. Kocası paraları adamlarla bölüşüp alt kattaki kadınla kaçmayı planlamaktadır. 
Neslihan kadınla arkadaşlık kurar, ona durumu itiraf ettirir, pişirdiği zehirli mantarlı mantı ile kadını öldürür. Onun öldürdüğü anlaşılmaz. 
Neslihan mahalledeki çiçekçinin çırağı ile ilişki kurar. Diğer iki adam da paraların yerini öğrenmek için Neslihan'a gelirler. Neslihan adamları tabancayla vurur, sevgilisi de cesetleri yok eder. Polis sevgilisini yakalar, Neslihan bu işten de sıyrılır, bilmiyormuş gibi davranır. 
Olaylar gelişir, sürükleyici bir film, sıkılmadan merakla izledim. 


Görsel Google görsellerden alınmıştır.



8 Yorumlar

  1. Film, mutsuz olsa da akıllı bir kadının; o çok basit görünen "yemek" yaparak; başkalarının hayatını kaydıracağını göstermiş. :) Zaten Hipokrates'ın da çok ünlü bir sözü var: "Yediğiniz ilacınız olsun."
    Burada zehir olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. Sende görünce bende izledim.Demet Evgar'a bayılırım. Biraz karanlık bir filmdi ama tam bir seri katil çıktı ya o hanım hanım ev kadının içinden:)

    YanıtlaSil
  3. en seyretmek istediğim filmlerden biri bu ..

    YanıtlaSil
  4. Türk sinemasının son filmleri umut verici gerçekten

    YanıtlaSil
  5. Ben Demet Evgar'ın bütün filimlerini çok severek izledim ama bunu izlememişim :D

    YanıtlaSil
  6. Olaylar olaylarrr...Sonunda herkes hak ettiğini bulmuş o zaman :))))

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir filme benziyor 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM