En Yaratıci 10 Dişi Kedi İsmi





En Yaratıcı 10 Dişi Kedi İsmi

Özet: Kedinize en yaratıcı isimleri ve isimlerin anlamlarını listelediğimiz yazımız yeni kedi sahipleri için yayında!

Kedi sahibi olmanın heyecanıyla birlikte en güzel anlarından biri de evcil hayvanımızın ismini belirlediğimiz ve ilk seslendiğimiz andır. 

Kedilere isim verirken bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İsimler, onun duyabileceği ve tonlamasına göre harekete geçeceği harflerden oluşmalıdır. Bu harflerin bütünü her zaman anlamsız kelimelerden oluşmuyor. İsimler, anlamlarına göre kedinizin karakterini de etkileyebiliyor. Tıpkı insanlarda olduğu gibi kedinizin isminin de özel bir anlamı oluyor, çağırıldığında onu harekete geçiriyor ve isminin anlamına göre özellikleri taşımaya başlıyor.

Peki, özgün olmak isteyenler için en yaratıcı kedi isimleri ve anlamları neler? İşte bilmek isteyeceğiniz birbirinden güzel ve anlamlı en yaratıcı 10 dişi kedi ismi!

1. Chanel 

Chanel (okunuşu: “şanel”), yüksek moda ikonu olan marka adından geliyor. Havalı, gösterişli, tüy stili ile göz kamaştıran kedi anlamına geliyor diyebiliriz. 

2. Latte 

Gerek tonlaması gerekse nadiren rastlanan bir isim olması kedinizin duyar duymaz harekete geçmesini sağlayacaktır. Kahve severler kedilerine de aynı değeri vereceğinden bu ismi tercih edebilir. 

3. Afrodit 

Mitoloji severlerin sıklıkla tercih ettiği mitolojik karakterlerin isimleri vardır. Afrodit Yunan mitolojisinde güzellik kraliçesi anlamına geliyor. Güzeller güzeli kızınıza çok yakışacağı gibi seslendiğiniz an alışacağı bir isim. 

4. Biblo 

Ev arkadaşınız geldiğinde gözlerini üzerinden ayıramayacakları bir kediniz mi var? Tıpkı biblo gibi? 

5. Fendi 

Kediniz de tıpkı sahibi gibi gösterişi seven ve her yerde farkını gösteren bir isme sahip olsun istiyorsanız podyumların efsanesi “Fendi” ismini düşünebilirsiniz. 

6. Paris 

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Paris hem kadınlara hem de dişi kedilere oldukça yakışan bir isim. Ayrıca tonlaması kedinin kısa sürede aşina olmasını sağlıyor. 

7. Madonna 

Dünyanın en popüler ve en sevilen kadınların biri olan Madonna bambaşka tarzı ile hafızalara kazınan adeta güçlü kadın sembolü. Kedinizin asil ve gösterişli duruşuna bu havalı isim oldukça yakışacaktır. Ayrıca edebiyat severler bu ismi “Kürk Mantolu Madonna”dan da hatırlayacaktır. 

8. Miyavsu 

İnsanların dünyasından uzaklaşıp kedi dünyasına has bir isim koymak istiyorsanız Miyavsu tam size göre. Sevimli takısı ile kedinizin de duymayı seveceği oldukça yaratıcı bir isim. 

9. Müzeyyen 

“Fakat Müzeyyen bu derin bir tutku!”

Kitaplarla aranız iyiyse tutkunun ve aşkın en güzel anlatıldığı eserlerden esinlenerek dişi kedinize “Müzeyyen” ismini koyabilirsiniz. 

10. Galaksi 

Uzay bilimi ve astroloji merakınız varsa kedinize sevdiğiniz bir yıldızın ismini verebilir veya bütün yıldızları toplayan “Galaksi” ismini koyabilirsiniz. 

3 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM