Seyahat Sağlık Sigortası, Özel Sağlık Sigortasından Farklı mıdır?



Günlük yaşamda sıklıkla başvurulan sigorta türleri arasında yer alan seyahat sigortası ve özel sağlık sigortası poliçe kapsamı bakımından farklılık gösterir. Hobi, iş ya da tatil amaçlı fark etmeksizin yapacağınız seyahatlerde hastalık ya da kaza gibi olumsuz durumlara karşı koruma altında olmak için seyahat sağlık sigortasına ihtiyaç vardır. Sağlıkla ilgili yaşanan hallerden kaynaklanan tedavi masrafları haricinde o esnada kaybolan eşyaların temini de sigorta kapsamındadır. Seyahat sigortası fiyatları seçeceğiniz poliçeye göre ayarlanacaktır. 

Özel sağlık sigortası ise daha geniş içeriğe sahiptir. Kendi içerisinde farklı türlere ayrılan bu sigortadan poliçenizde bulunan teminatlar dahilinde yararlanabilirsiniz. Geleceğinizi güvence altına almanızı sağlayan sigorta ile tedavi masraflarından kurtulabilir ve daha iyi koşullar altında tedavi olabilirsiniz. Buna karşılık ödeyeceğiniz en uygun özel sağlık sigortası fiyatları size özel belirlenecektir. Sunulan fiyat tekliflerini görebilmek için internetten hemen başvuru yapabilirsiniz. 

Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmak Ne Kadar?

Seyahat edecek olan kişilerin can ve mal güvenliğini sağlayan seyahat sağlık sigortası Türkiye’de yaşayan vatandaşların yurt dışına çıkmaları aşamasında da geçerlidir. Vize işlemlerinde seyahat sigortası ön şart olarak istenir. Böylece gidilen ülkede kaza ya da sağlık sorunları garanti altına alınacaktır. Sigortaya karşılık belirlenen seyahat sigortası fiyatları gidilecek ülkeye göre ve sigorta yaptıracak kişiye göre farklılık gösterir. AB pasaportu olmadan ziyaret edilecek ülkeler için talep edilen ücret diğer ülkelere kıyasla daha ekonomiktir. Seyahat süresi, seyahatin kaç kişiyle olacağı, poliçeye eklenecek ilave güvenceler, sigorta yaptırılacak olan kişilerin yaşları gibi durumlar da seyahat sağlık sigortası fiyatları belirlenirken dikkate alınır. En uygun özel sağlık sigortası ve seyahat sigortası fiyatlarını alabilmek için online fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz. 


 

Özel Sağlık Sigortası Neden Yaptırılır?

Geleceğe daha güvenle ve umutla bakmanızı sağlayacak en uygun özel sağlık sigortası teminatları ile alacağınız sağlık hizmetlerinin kalitesini artırabilirsiniz. Düşük bir bütçeyle yüksek standartlarda sağlık desteği almanıza imkan veren bu sigorta türü tedavi masraflarınızı sıfıra indirir ve daha iyi şartlarda tedavi olmanızı sağlar. Bu sayede moraliniz her zaman yüksek olacak ve tedavi süreciniz daha iyi geçecektir. Tamamlayıcı sağlık sigortası ile kıyasladığınızda özel sigorta daha geniş içeriklidir ve size sayısız hizmeti bir arada sunar. İsterseniz sigorta poliçenize ek teminatlar da koyma hakkınız vardır. Bu gibi detayları öğrenmek ve en iyi şekilde uygulamak için Demir Sağlık bünyesinde hizmet alabilirsiniz.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM