Ozonlabs Glam Anti Aging Serum

 


Merhaba, cilt bakım ürünlerinde serumların benim için ayrı bir yeri olduğunu her zaman söylerim. Kullanmaya başladığım yeni serumum Ozonlabs Glam Anti Aging Serum. Ozonlabs markasının ürünlerini büyük beğeniyle kullanıyorum ve sonuçlarından çok memnunum. Glam serum da anti aging oluşu ile kırklı yaşlarıma devam ederken benim için çok faydalı olacak. 


Ozonlabs Glam Anti Aging Serum

30 ml'lık damlalıkla kullanılan cam bir şişede olan Glam Anti Aging Serumun şişesi koyu renkli, böylece içindeki ürün ışıktan korunmuş oluyor. Üzerindeki etiketin tasarımı oldukça güzel. Kapak kısmında bulunan damlalığın üstündeki yumuşak bölüm sıkıldığında şeffaf cam bölümün içine ürün doluyor, yumuşak kısmı tekrar sıktığınızda serumu isterseniz elinize alıp isterseniz de doğrudan yüzünüzün ihtiyacınız olan bölümüne damlatarak uygulama yapabilirsiniz. 

Ozonlabs Glam Anti Aging Serum

Glam Anti Aging Serumun içeriğinde Cannabis Sative Seed Oil bulunuyor bu yüzden rengi yeşil. Bu konsantre yağ, kenevir tohumlarından soğuk preslenerek hazırlanıyor. Yağ ve vitaminlerden oluşuyor. A ve E vitaminleri bakımından zengin. İçeriğindeki E vitamini sayesinde iyi bir antioksidan. Esansiyel yağ asitleri ile cildi nemlendirip nem tutma yeteneğini artırıyor.  Cildinizin omega yağ asitleri ile desteklenmesine yardımcı bir serum. 

Ürün sebum dengesi ile yağlı ciltler için de uygun. Yüksek oranda yağ asitleri içerdiğinden yorgun ve kuru ciltlerin rahatlatılması için de kullanılıyor. Cildin kendini korumasına yardımcı olup cilt bariyerini güclendiriyor. Omega yağ asitleri ile cildi besliyor, elastikiyetini yüksek oranda artırarak ince çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu engelliyor, cildin parlak bir görünüm kazanmasında etkili. Susuz, kuru, yorgun ve olgun ciltlerde kullanılabilir. 

Ozonlabs Glam Anti Aging serumu gündüz ya da gece yüzümü temizledikten sonra, 5 damla ürünü masaj yaparak uyguluyorum. Nemlendiriciyi bir süre bekledikten sonra sürüyorum. 


Siz Ozonlabs ürünlerinden hangilerini kullandınız, yorumlarınızı bekliyorum, okuduğunuz için teşekkürler.

2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM