Mamaaura Hydrate Me Shampoo



 Standart şampuanlara göre argan yağı sayesinde sekiz kat derinlemesine nemlendiren bir şampuan Mamaaura Hydrate Me Shampoo


S
açların yapısını onarıyor, kırık uçları minimuma indiriyor, saçın doğal büyüme döngüsünü destekliyor. Saçın keratin yapısını destekleyen hidrolize ipek proteinleri saç tellerinin dayanıklılığını 2,5 kat arttırıyor, böylece saç dış etkenlere karşı daha dirençli hale geliyor, elastikiyeti artarak doğal bir parlaklık kazanıyor.
Hyalüronik asit ve sodyum PCAnın sinerjik etkisiyle saçın nem dengesini restore ederek 72 saat boyunca elektriklenme ve kabarmaya karşı üstün koruma sağlıyor. Özellikle kuru ve nem kaybına uğramış saçlar için ideal. Panthenol saç derisinin nem dengesini optimize ederken kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olan özel bir vitamindir.
Şampuan saç derisini rahatlatarak kepeğin oluşmasını önleyici etki gösteriyor. Hassas saç ve saç derisinin özel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen bu şampuan saçın doğal pH dengesini koruyarak nazik temizlik sağlıyor. Dermatolojik olarak test edilmiş. 

Islattığım saçımı şampuanı avucumda köpürtüp diplerden uçlara masaj yaparak uyguluyorum, saç köklerine masaj yaparak kan dolaşımını arttırabilirsiniz. 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile duruluyorum.

Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Farklı şampuan deneyemeyen saç derim, neredeyse hiç kaşınmadı, yani nemlendi ve kurumadı . Bu durum beni çok mutlu etti.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM