Termalife Ürünleri ile Tanıştım

Sosyal medya hesaplarımdan Termalife firmasını takip ediyorum, facebook, twitter ve instagramda yayınladıkları yarışma postlarından birini kazanarak ürünleri ile tanışma fırsatı yakaladım. Kazandıktan 1 gün sonra kargo ulaştı. Heyecanla kutuyu açtım ve ürünleri incelemeye başladım. 
Kutudan 3 adet termal su karışımlı zengin mineralli doğal Peloid Yüz Maskesi, 3 adet Acnepel Peloid Yüz Maskesi, 1 adet Argavita Argan yağı, 1 adet Zeytin Sarayı Argan özlü gliserinli sabun ve bir poşet içinde toz peloid çıktı. 



Termalife Termal Su Karışımlı Zengin Mineralli Doğal Peloid Yüz Maskesinin kullanımı şu şekilde; uygulama yapılacak bölgeyi temizledikten sonra çok ince ve kalın olmadan sürün, özellikle yüz bölgesinde, hassas ciltlerde 8-10 dakika, normal ciltlerde 10-15 dakika, yağlı ciltlerde peloid kuruyana kadar bekletin. Kutu üzerinde şöyle bir uyarı da var; kullanım sırasında hafif bir sızı, yüzünüzde gerilme, soğukluk, kaşıntı ve kızarıklık olabilir. Bunlar ürünün etkisinden dolayı beklediğimiz durumlardır ve geçicidir. Uzun süreli veya beklenmeyen bir durumda doktora başvurmanızı tavsiye ederiz diyorlar. Temizleme sırasında sabun, şampuan vs. kullanılmıyor. Dikkat edilecek noktalar; toprak ve toprak bileşenlerine alerjiniz varsa kullanmamanız gerekiyor, gözlere temastan kaçının. Tek kullanımlık ürün açıldığı andan itibaren tüketilmesi gerekiyor. 
Peloid kullanımı, cilt ve cilt altı dokulara mineral desteği sağlayıp, derinen normal rengini koruyarak deri yüzeyindeki zehirli maddeleri yok ediyormuş. Detoks ve anti-aging sayesinde pürüzsüz bir cilt sağlıyormuş. 




Argavita Saf Argan Yağınin özellikleri ise;Tüm Vücudunuzu nemlendirir, saç ve tırnak bakımınız için kusursuz bir çözüm sağlar. Vücudunuzun daha kuru bölgeleri için nem dağılımını artırırken yağlı bölgelerini de dengeler. Sağlıklı saçlar ve cildinizle  2 4saat boyunca mükemmel yumuşaklığın keyfini çıkarın. Paraben ve parfüm dahil olmak üzere hiçbir koruyucu madde içermez. Eco-certificaded tarafından belgelendirilmiş % 100 doğal argan yağıdır. Soğuk ortamlarda donarak kristalleşebilir, ürün sağlığı açısından bir sakınca içermez diyor tanıtımında. Dairesel hareketlerle saçlara ve cilde masaj yaparak uygulanıyormuş.50 ml lik bir pompalı cam şişede. 



Zeytin Sarayı Argan özlü gliserinli sabun ise, vücut ve saçlar için günlük kullanıma uygun 100 gr lık harika kokan bir sabun. 









7 Yorumlar

  1. güle güle kullan canım çok güzel gözüküyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun +GüzelveKültürlü :)

      Sil
  2. İncelemeniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. TERMALIFE www.termalife.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de size çok teşekkür ederim, sevgiler +BilimselAnne

      Sil
    2. ben de size çok teşekkür ederim, sevgiler +BilimselAnne

      Sil
  3. Ben ilk kez görüyorum ama doğal ürünler herkes gibi benim de ilgimi çekiyor, güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yeni tanıştım bu markayla, denedim maskesini memnun kaldım, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için +gooogoook

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM