Thalia Ürünleri ile Tanıştım

Sosyal medya hesaplarını takip ettiğim bir firma Thalia. Hediye gönderdikleri şanslı takipçilerinden biri ben oldum. Hepsi birbirinden mis kokulu, kaliteli dört ürünleri çıktı şık kutularından. İlk izlenimim kutuyu açınca odaya yayılan harika kokuydu. 



Thalia Organic Argan Oil Herbal Shampoosaç dökülmesine karşı bir şampuan. Kalıcı 5 efekt olarak güçlü, besleyici, parlak, yumuşak, onarıcı belirtilmiş. Kökten uca güçlü saçlar için içeriğindeki 24 çeşit bitkinin karışımlarından elde edilen Phyto Complex Ahl, içeriğindeki yoğun organik argan yağının besleyici ve ışığı daha çok yansıtan parlatıcı güç, ipeksi yumuşacık saçlar için SLES/SLS ve PARABEN içermeyen muhteşem formülasyon ve yıpranmış saçlara mükemmel onarıcı çözüm. Hergün güvenle kullanılabilir. Kullanım sonrasında sahip olduğu dual etki ile saçları nemlendirerek besliyor ve kontrolsüz kabarıklıklara engel oluyor. Bu özelliği sayesinde saçlarınız daha yumuşak ve uzun süre bakımlı görünüyor.  Şampuanı ıslak saçınıza her 2 günde bir uygulayın En az 5 dakika saçta bekletin. Emilimin artması için saça masaj yapın. Ilık su ile durulayın. Saç dökülmesine karşı olumlu sonuç için düzenli kullanılmalıdır. 



Thalia Argan Oil Lotionkarma ciltler için yoğun bakım vücut losyonu. Hızla emiliyor, esnek ve pürüzsüz bir cilt için mükemmel bir bakım sunuyor. Hyaluronic asit içeriği ile de cildinizde bariyer görevi görerek kazanılan nemin korunmasına yardımcı oluyor. Organik ham madde içeriği ve doğal özleri ile size gün boyu bakım sağlıyor. Cildinizin derinlerine kadar nüfuz ederek hava değişimleri ve çevresel etkenler sebebi ile kaybettiği doğal görünümün kazanılmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki soya proteini ile cilt ışıldar ve bakımlı görünür. PARABEN ve koruyucu içermez. Kuru ciltlere doğal ve yoğun bir bakım sağlıyor. Özellikle cildinizi yorgun ve bakımsız hissettiğiniz anlarda kullanabilirsiniz. Cildinizin yoğun bir şekilde neme ihtiyaç duyduğu dirseklere, topuklarınıza, karın bölgenize, bacaklarınıza, omuzlarınıza ve kollarınıza mükemmel bakım sağlar. Dışarı çıkmadan vücudunuzu nemsiz bırakmamak için her zaman uygulayabilirsiniz. 



Thalia Argan Oil Hand CreamArgan yağlı el kremi, losyon kıvamında, yoğun bakım için, E vitamini, soya proteini ve Coenzyme Q10 içeriyor. PARABEN içermiyor. Hızla emilen formülü ve gün boyu yoğun nemlendirici etkisi ile ellerinizin ışıldadağını hissedeceksiniz. Cildinizin kendini yenilemesine yardımcı olur.              



Thalia Argan Sabunu
Hassas ciltlerin eski yumuşaklıklarına ve esnekliklerine kavuşmalarına yardım ederek cildinize rahatlık hissi veriyor. Argan yağının yaşlanmayı geciktirici özelliği sayesinde cildi nemlendirip ve besliyor. Cilt kuruluğuna karşı savaşarak saçları hızlı biçimde nemlendirip ve güzelleştiriyor. Çok güzel bir kokusu var. HELAL ürün belgeli tesislerde üretilmiş. 



Firma bu ürünlerinin yanına bir de kırmızı duş lifi eklemiş. Hepsi için çok teşekkür ediyorum. Kırmızı ile yazdığım yazılara tıklayarak kendilerine ait siteden alışveriş yapabilirsiniz. 




  
  



8 Yorumlar

  1. Güle güle kullanınn:)
    Helal ürün damgası almasıda güzel:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim +leyan , ürünlerin Helal ürün olup olmaması ile ilgilenmiyorum, ama ilgilenen olabilir diye kutusunun üzerinde yazdığı için eklemek istedim, sevgiler :)

      Sil
  2. Güle güle kullanın hepsi harika:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim +KelebekEtkisi :) sevgiler

      Sil
  3. Güke güle kullanın özellikle şampuan yorumunu merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de merak ediyorum şampuanı, denediğimde detaylı olarak yazacağım, teşekkürler +sinempehlivan :)

      Sil
  4. Güle güle kullanın argan yağı çok kullanışlı güzel faydali

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM