The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner




Çok detaylı makyaj yapan bir kadın değilim. Bir eyeliner, bir maskara olmazsa olmazım, çoğunlukla yeterli geliyor. Diğer ürünler günün anlam ve önemine göre eklenebiliyor makyajıma. The Balm markasının siyah likit eyelineri de en sevdiğim eyelinerlerden biri. 



Eyeliner almaya karar verdiğimde arama motoruna yazıp küçük bir araştırma yapmıştım. Birçok yerde the Balm Schwing'in tavsiye edildiğini okuyunca denemeye karar verdim ve bir indirimde Gratis'ten satın aldım. Daha önce çeşitli markaların kalemlerini kullandığımdan eyeliner sürmeye önceleri biraz zorlansam da zamanla elim alıştı ve kolaylıkla sürüyorum artık. Kaleme göre çok daha güzel bir göz makyajı elde ediyorum.  



Çok güzel bir siyah renk elde ediliyor, simsiyah güzel bir çizgi çizebiliyorsunuz. Elimde çok rahat çizemedim tam rengi çıkmamış fotoğrafta. Silene kadar renginde bozulma dağılma olmuyor, sabit kalıyor. 
İndirimde 22 TL ye almıştım. Birkaç ay oldu, nerdeyse bitirmek üzereyim. Normal fiyatı ben aldığımda 38 TL idi. Ama değişik internet sitelerinde farklı fiyatlar da gördüm. 




6 Yorumlar

  1. Benim arkadaşlarım da The Balm'ın eyelinerını çok seviyorlar, ben de deneyeceğim kendikim bitince :))

    YanıtlaSil
  2. A very interesting post !!! I like your blog and for this I stay as follower, I hope you follow me too!!!
    We'll be in touch!!!!

    YanıtlaSil
  3. Bu urunun methini cok duydum ama hic almak nasip olmadi gule gule kullanin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim ben çok memnunum, çok teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM