Nivea Age Defying Q10 Plus Hand Cream - Nivea Yaşlanma Karşıtı El Kremi Deneyimim


Kış mevsimi gelince benim için el kremi kullanmamak imkansız hale geliyor. Ev işlerinde kullandığım deterjanlar ve ellerimi sıkça yıkamak zorunda kalmam cildimin kuruyup, çatlamasına, yer yer parmak uçlarımda minik açılmalara sebep oluyor. Son kullandığım el kremim Nivea'nın Age Defying Q10 Plus yani yaşlanma karşıtı el kremi. Koenzim Q10 ve UV filtreli. Bu kremden 2 tüp bitirdim, çok memnunum, şimdi yeni bir tüpe başladım. 



Çiçeksi harika bir kokusu olan krem, beyaz yumuşacık yapısıyla daha sürerken cildi rahatlatmaya başlıyor. Çok çabuk emiliyor, yağlı his bırakmıyor. Ellerimde koruyucu bir tabaka olduğu hissi uyandırıyor. Sürdükten sonra ellerimi ıslatmak zorunda kalsam da cildimden biraz dışarı çıktığını hissediyorum ama kuruyunca yeniden emilip yumuşaklığına devam ediyor. Düzenli kullanıldığında ince çizgi ve kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltmayı ve UVA&UVB filtreleri sayesinde de güneş ışınlarının sebep olduğu lekeleri önlemeyi vadediyor. Formülündeki Koenzim Q10 cildin kendini yenileme ve onarma fonksiyonlarını harekete geçiriyormuş. 



Çıtçıtlı kolay açılır bir kapağı olan 100 ml lik bir tüpte. Fransa'da üretilmiş. Ben Migros'tan alıyorum. 13 TL civarı bir fiyata satılıyor. Değişik yerlerde farklı fiyatlara bulabilirsiniz.  




11 Yorumlar

  1. El kremi kullanmayı seviyorum. Evdeki kremlerim bitince bu ürünü de deneyeceğim :))

    YanıtlaSil
  2. Daha önce kullanmistim bir yildir neutrogena ya takildim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, ben de seviyorum Neutrogena'nın kremlerini de :)

      Sil
  3. Nivea'nın el kremlerini seviyorum. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Nıvea markasının ürünlerini genelde beğeniyorum. El kreminide sevmiştim.Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Niveanın ürünlerini seviyorum :). Ama daha önce bu ürünü duymamıştım. Paylaşım için çok teşekkür ederim Migrosa gittiğimde mutlaka ilk önce bu kreme bakacağım. Sevgilerimle 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah memnun kalırsınız Zehra Hanımcım, sevgilerimle :)

      Sil
  6. Hic kullanmadim her odada bulunur el kremi burasi cok kurutuyor cildi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM