StopEver Nasal Plast - Burun Plasteri ile Rahat Bir Nefes Alın Rahat Uyuyun


Özellikle havalar soğumaya başladıktan sonra gece uyurken burnumun tıkanmasından çok rahatsız oluyorum. Sürekli burun spreyi kullanmak da zararlı olduğundan kullanmamaya çalışıyorum ve burun tıkanıklığından sabah yorgun uyanıyorum. Yeni tanıştığım StopEver markasının burun plasteri ile burun tıkanıklığından kurtuldum ve rahat nefes aldığımdan uykumda düzene girdi. 



StopEver burun plasteri burun kanatlarınızı açarak daha rahat nefes almanızı, horlamanız varsa azalmasını ve grip nezle gibi hastalıklarda oluşan burun tıkanıklıklarını gideriyor. 



Bendeki burun plasteri normal boy. Uzunluğu 5.5 cm. Ön yüzü kumaş dokusuna benzeyen yumuşak bir yüzey, alt yüzünde ortadan ayrık bir şekilde koruyucu kağıt tabaka var. 



Koruyucu kağıt tabakayı çıkarınca alt yüzey sticker gibi yapışkanlı. Kutunun üzerinde doğru yapıştırma şekli hakkında şekille anlatım yapılmış. Burun kanatlarınızın hemen üstünden burun plasterinin uçları gelecek şekilde burnunuzun üzerine yapıştırıyorsunuz. Kullanım öncesi burnunuzu yıkayıp kurulayın. Burun plasterinin alt kısmındaki yapışkanlı yüzeyi burnunuzun üzerine hafifçe bastırarak yapıştırın. Kullanımdan sonra burun plasterini yavaşça çekerek çıkartın. Günde 12 saatten fazla kullanmayın. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklanması, 5 yaşından küçük çocuklarda kullanırken hekime danışılması, göz ile temasından, yaralı ve hassas yüzeylere yapıştırmaktan kaçınılması gerekiyor. Cildinizde tahriş meydana gelirse derhal kullanımı bırakın.

Siz burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz, neler uygulayarak burun tıkanıklığından kurtuluyorsunuz, cevabınızı yorum bölümüne yazabilirsiniz.  



Karton paketten ikişerli ambalajlı 10 tane burun plasteri çıkıyor. İngiliz firma tarafından Kore'de üretilmiş, İnter Day Kimya Plastik ve Tekstil Sanayi Tic AŞ tarafından ithal edilmiş. Eveshop'ta 8.90 TL'ye satılıyor.

Yazım ilginizi çektiyse blogumu izlemeye alabilir ya da yazımı sosyal medyada paylaşabilirsiniz. 

Okuduğunuz için teşekkürler :) 






12 Yorumlar

  1. A çok iyimiş aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Benim çok işime yarıyor :)

    YanıtlaSil
  3. bazen cok lazım oluyorlar gercekten de :)

    YanıtlaSil
  4. Sprey yerine bundan kullanmak çok mantıklı bencede ;)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. aklımda olsun da ben de alayım

    YanıtlaSil
  7. Valla iyiymiş bu nefes almayı sağlıklaştırıyor burun tıkanıklığı yaşayanlar için.

    YanıtlaSil
  8. Amazing products! ♥️♥️♥️

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel Bir ürünmüş aklımda olsun ☺️

    YanıtlaSil
  10. Deneyeceğim evimde var <3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM