Kozmetra The Real Dream Dermokozmetik Bitkisel İçerikli Bakım Şampuanı


Bir süre önce tanışmış olduğum bir marka Kozmetra ve markaya ait şampuan The Real Dream bitkisel içerikli bakım şampuanı.
Marka yetkilileri de ilgili davranarak şampuanın birkaç kullanımdan sonra sonuçları daha çok göreceğimi söylediklerinden sonucu için hemen karar vermedim.
Kaşıntılı bir saç derim var, bu yüzden de her şampuanı kullanamıyorum, anlaşamazsak sürekli kaşınmak zorunda kalıyorum :)
Kozmetra The Real Dream şampuanı kullanırken hiç sorun yaşamadım. 



Belli belirsiz bir sarı rengi var, şeffaf bir şampuan. Öncelikle güzel, limona benzeyen kokusu ile beni cezbetti. Oldukça kolay köpürüyor. İki şampuanlama yeterli geldi saçlarıma tertemiz ve hacimli oldu. İkinci şampuanlamada bir iki dakika bekletilmesi öneriliyor. Böylece saç derisi şampuanın içindeki vitamin ve mineralleri emiyor. 




Açmak için kapak kısmının üst tarafındaki uzun kısmı kaldırarak burada bulunan delikten kolayca ve ölçülü miktarda dökerek kullanabilirsiniz. 



Kozmetra The Real Dream bitkisel içerikli bakım şampuanı, saçları derinlemesine temizlerken, doğal nem ve parlaklık sağlayarak, dökülmeyi önlemeyi vadediyor. 
Tüm saç tipleri için uygun bir şampuan.
E vitamini, Panthenol ve üzüm çekirdeği, atkestanesi, sarımsak, adaçayı, ısırgan, papatya, aynısefa, sarı kantaron, civan perçemi gibi 9 farklı bitki ekstraktı ile saçı kökten uca besliyor, onarıyor, canlılık kazandırıyor. 



Türk malı, İzmir'de üretilmiş. Firmanın online satışı da var, diğer ürünlerini de incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz. 








4 Yorumlar

  1. Bu markanın bütün ürünlerini çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
  2. yerli bir ürün olması güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. hiç duymamıştım ama hacim veriyor dediğin anda ilgimi çekti :-))

    YanıtlaSil
  4. Hacim vermesi cok iyi güzel bir ürünmüs 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM