Dadosens ExtroDerm


Merhaba, bugün bir süredir kullandığım Dadosens markasının Extroderm kreminden bahsetmek istiyorum. 
Dadosens Extroderm, tüm kuru ciltler için uygun, atopik dermatit, sedef hastalığı ya da yaşlıların ciltlerindeki kuruluklar için yardımcı bakım olarak kullanılan bir krem. Bebeklerin ya da çocukların ciltlerine de son derece uygun. 
Aşırı hassas cilde sahip kişilerin ciltlerinde nemlendirici bir madde olan üre bulunmaz ya da az bulunur. Dadosens Extroderm üre içerdiğinden hassas ciltlere de uygun.
Ürün koruyucu madde, koku ya da renklendirici madde içermiyor. 



Dadosens Extroderm krem 50 ml lik bir ince metal bir tüpte bana tester olarak gönderildi. Çevrilerek açılan plastik bir kapağı var. Tüp kolaylıkla sıkılıyor. 



Beyaz renkte, tüpten kolaylıkla çıkan, koyu kıvamlı, parfüm içermediğinden kendi doğal kokusu olan bir krem. Cilde kolaylıkla sürülüyor ve koyu olmasına rağmen hemen emiliyor. 
Ben yüzümde nemlendirici olarak cildimi temizledikten sonra kullandım, yanaklarım kuruya yakın, burun kenarlarımda zaman zaman kuruluklar oluşuyor. Cildim hemen emdi, kuru kısımlar gayet güzel nemlendi. Ayrıca T bölgem yağlı olmasına rağmen orada da kullandım ve bir sorun yaşamadım. Ellerimde de denedim yumuşacık oldular.
Dadosens Etxroderm Almanya'da üretilmiş. Tüp açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılması gerekiyor.  






4 Yorumlar

  1. it looks really interesting;) follow! Hope U follow back:)

    YanıtlaSil
  2. Bu markayı hiç duymamıştım, benim cildim karma olduğu için muhtemelen bana ağır gelecek bir kremdir bu ama parfümlü olmaması güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. benim cilt tipime de uygun, mutlaka denemek isterim. sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM