Battalbey Çiğköfte

Battalbey Çiğköfte

Çiğköfte sever misiniz? Biz ailece çok seviyoruz. Yeni denediğim bir marka olan Battalbey Çiğköftenin hem lezzetini, doğallığını hem de konserve kutusu şeklinde paketlenişini çok beğendim. 




Battalbey Çiğköfte

Battalbey Çiğköfte %100 doğal, 830 gr'lık, kolay açılır bir kapağı olan kutusunda evinizde zarar görmeden bekletebilir, ihtiyacınız olduğunda kutuyu açıp birkaç dakika yoğurduktan sonra hemen servis edebilirsiniz. 
Markanın minik paketlerde acı ve ekşi sosları da var, bu soslarla da çiğköftenizin lezzetini zevkiniz doğrultusunda arttırabilirsiniz.


Battalbey Çiğköfte

Battalbey Çiğköfteyi yoğurduktan sonra istediğiniz şekli verebilir, ister tabakta isterseniz lavaş arasında ikram edebilirsiniz. Ben klasik çiğköfte şeklinde ve farklı bir sunumla başlıktaki görselimde görüldüğü gibi kurabiye kalıbıyla yıldız şeklini vererek ve üzerine yeşillik serperek sevdiklerime hazırladım. 


Battalbey Çiğköfte

Battalbey Çiğköfte Vejetaryenlere de uygun, etsiz üretiliyor. Ayrıca yedikleri ürünlerin Helal üretim olduğuna dikkat edenler için de Helal ürün olduğunu eklemeliyim.


Battalbey Çiğköfte

Battalbey Çiğköftenin içindekileri alttaki görselde görebilirsiniz. 


Battalbey Çiğköfte


Battalbey Çiğköfte




5 Yorumlar

  1. Battalbey çiğ köfteyi bizde severek yiyoruz

    YanıtlaSil
  2. Battalbey çiğköfteyi hiç duymamıştım mutlaka almalıyım.

    YanıtlaSil
  3. Çiğköfte çok severim. Battalbey çiğköfte de oldukça pratik görünüyor 😊

    YanıtlaSil
  4. alışık olmadığım bişi ama bi deneyim kolaymış, acısız olsuuun :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM