Selpiar Glukozamin Tablet - Glukozamin Nedir?

 


Bugün Selpiar Glukozamin'den bahsetmek istiyorum. Glukozamin bir takviye. Günde yetişkin bir kişi doktora danıştıktan sonra tok karına 3 tablete kadar kullanabiliyor.



120 tablet içeren plastik, kilitli kapaklı bir kutuda satılan Selpiar Glukozamini online satın alabilirsiniz.

Glukozamin, birbirine bağlanmış şeker ve protein zincirlerinden yapılmış, eklemlerin kıkırdağında bulunan bir bileşik olarak anlatılabilir.

Glukozamin, eklem, kemik ve kas ağrısını en aza indirerek rahat hareket edilmesini sağlayan, vücudun doğal şok emici ve eklemler arası kayganlığı sağlayan bileşen olarak işlev görmekte.

Glukozamin, güçlü doğal anti-inflamatuar yani iltihaplanma karşıtı ve anti-aging yani yaşlanma karşıtı özelliklere sahiptir. 






Eklem iltihabı için en iyi doğal takviyelerden biri olarak glukozamin, sıklıkla yaşa bağlı kemik ve eklem ağrısının tedavisinde kullanılmakta.

Ayrıca, kronik eklem ya da sindirim bozukluğu olmayan sağlıklı kişilerde bile sindirim ve bağırsak sağlığını, hareketliliğini, hareket aralığını ve genel eklem sağlığını iyileştirmeye yardımcı olmak için kullanılmakta.




Glukozamin, bağırsak sağlığı için hayati önem taşımakta. Avustralya'da yapılan bir çalışmaya göre; vücudu glukozamin sülfat ile takviye etmenin, bağırsaklardaki faydalı bakterilerin bileşimini değiştirebileceğini göstermiş.

Glukozamin ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi ya da tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz, hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışmanız gerekiyor.

3 Yorumlar

  1. yani vitamin buu bi bakayım eczaneye pekiii :)

    YanıtlaSil
  2. Selpiar markasının her ürününü çok seviyorum özellikle kolajeni son derece başarılı.

    YanıtlaSil
  3. Faydalı bir ürün gerçekten de kullanmak lazım bu takviyeleri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM