Hamilton Optimal Australian Sunscreen SPF 50+ - Hamilton Optimal Avustralian Güneş Koruyucu Losyon SPF 50+ Deneyimim



Hamilton markasıyla ilk tanışmam Optimal çeşidiyle oldu. Beyaz tenli bir aileyiz güneşe ilk çıkışımızda 50 faktörlü ürünlerle korunmak bizim için ideal. Böylece kızarmadan doğrudan bronzluğa adım atıyoruz :) Ürün cildi güneşin zararlı UVA UVB ışınlarına karşı etkin şekilde koruyor, büyük kısmını filtre ediyor, güneşin bağışıklık sistemimiz üzerindeki negatif etkilerini en aza indiriyor, cilt kanserlerinin önlenmesine yardımcı. 






Beyaz, koyu kıvamlı, hoş kokulu bir losyon. Oldukça yoğun, rahat bir şekilde sürülüyor, beyazlık bırakmıyor, cilt kolayca emiyor.  Avustralya'da üretilen losyon ile 4 saat koruma vadediliyor. Terlemeye dayanıklı. Deniz kenarında sürüp iki kez denize girdim arkasından sadece saçlarımı şampuanlayarak duş yaptım, eve geldiğimde cildimde hala varlığını hissediyordum.   Tüm cilt tiplerine ve tüm aile bireylerine uygun, yüz, eller ve tüm vücutta kullanılabiliyor.





Benim kullandığım Optimal çeşidinin 250 ml ve 125 ml lik 2 boyu mevcut. Markanın değişik boylarda 6 çeşit ürünü daha var.  





9 Yorumlar

  1. ben de var bu marka ben de gayet memnunum ben ellerime sürüyorum güneşe çıkmadan önce llerimin üstünde güneş lekeleri çıkmaya başladı çünkü:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet eller önemli ben de özellikle ellerimde deneyeyim o zaman :)

      Sil
  2. Bu markanın ürünleri gerçekten çok kalitel,.Güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel ürünmüş notumu aldım, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  4. Hamiltonun ürünlerini seviyorum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim 😙

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim 😙

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM