Peloid Pelomin Cilt Maskesi Deneyimim 😍


Yaklaşık 3 hafta önce denemeye başladığım Peloid Pelomin cilt maskesini haftada iki kez Pazartesi ve Cuma günleri kullandım. Tüpü açmadan önce hafifçe sallayıp karışmasını sağlamak gerekiyor. Tüp plastik, çevirmeli kapağı var. Maske 500 ml, 250 ml, 100 ml ve 12 adet tek kullanımlık paket halinde satılıyor. Kokusuz, kolay sıkılan, sıkıldığında dağılmayan yoğunlukta bir maske. 



Cildim karma, T bölgem yağlı, diğer kısımler kuruya yakın, ince bir tabaka halinde sürünce 10 dakikada kurudu. Ben elimle sürerek uyguladım, fırça ya da spatula ile de uygulayabilirsiniz. Islak yüz temizleme süngeriyle silerek kolaylıkla temizledim, isterseniz lavaboda akan bol suyla da rahatlıkla temizleniyor. Ardından Touzla Spa termal yüz toniğini yüzüme sıkarak toniğin kurumasını bekledim. Sonra da cildimi nemlendirdim. Yağlı ciltler için 20-25 dakikaNormal ciltler için 15-20 dakikaKuru ciltler için 10-12 dakikaVücut için 30-35 dakika bekletilmesi ve yağlı ciltler için haftada 3 kez, kuru ciltler için 2 kez kullanılması öneriliyor. Ürün % 100 doğal. İçeriğinde çok yoğun ve zengin olarak magnezyum, potasyum, sülfat, bikarbonat, kalsiyum mineralleri bulunuyor. Cildi canlandırmayı, sıkılaştırmayı, ipeksi bir doku kazandırmayı, PH dengesini korumayı, cilt lekeleri ve siyah noktaları gidermeyi vadediyor. Cildimde leke ve siyah nokta yok ama diğer vaatlerini yerine getirdiğini söyleyebilirim. 



İçindekiler; kil, mineralli su (kaolin, mineral water)Maske uygulaması yapıldığında ciltteki kan dolaşımı arttığından uygulama sonrasında cildinizin pembeleşebileceği konusunda tüp üzerinde uyarı yapılmış.Kullandıktan sonra ürünün kurumaması için kapağı sıkıca kapatın.Yerli üretim, İstanbul Tuzla İçmeler'de üretiliyor. Kil Eskişehir Alpu'dan. Mineral su Tuzla Kaplıcaları Şifalı Sular Mevkii'nden.Son kullanım tarihi tüpün üzerindeki üretim tarihinden itibaren 2 yıl.

Sağlık Bakanlığı onaylı, dermatolojik olarak test edilmiş.

Peloid; doğada gerçekleşen jeolojik ve/veya biyolojik olaylar sonucu oluşan organik ve/veya inorganik maddelerdir. Termomineral sulardan sonra en yaygın kullanılan balneolojik kaynak ya da balneoterapötik ajan olan peloidler, doğal olarak su içerebilir ya da susuz/kuru halde oluşabilirler. Doğada ince tanecikli halde ya da bazı ön hazırlık işlemleri ile ufak-ince hale getirilirler. Peloidlerin kullanımı için yeterli miktarda termal veya mineralli su karıştırılarak, uygun yoğunluk, kullanım sırasında uygun sıcaklık sağlanır. Çamur banyo ve paket uygulamaları şeklinde bir dizi hastalığın tedavisinde, tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılırlar. (Firma tanıtım broşüründen aldım)

Sitesinden online satın alabilir, diğer ürünleri inceleyebilirsiniz.

Kapıda kredi kartı ile ya da nakit olarak ödeme yapabilirsiniz. 

100 TL ve üzeri kargo ücretsiz.  





16 Yorumlar

  1. Bende cilt maskelerini cok seviyorum:) paylasim için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu arada blogunuzuda takibe aldım severek okuyorum gerçekten yazılarınızı. Banada beklerim :)

    https://kucukdokunuslarlaguzellik.blogspot.dk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de sizi izliyorum, ziyaretiniz için teşekkür ederim :)

      Sil
  3. içeriğinin doğal olmasını sevdim inceleyeceğim,
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ben de en çok leke ve siyah nokta etkisini merak ettim ama onlar da sen de yokmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlara da iyi geleceğini düşünüyorum, çok kısa zamanda kuruyan ve güzel temizleyen bir maske :)

      Sil
  5. Benim de T bölgem yağlı diğer yerler kuru gibi. Deneyebilirim aslında. Tavsiye için teşekkür ederim: )
    Takipteyim bana da beklerim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım memnun kalırsınız, ziyaretin için teşekkür ederim, ben de sizi izlemeye başladım :)

      Sil
  6. Bu ürün de tam benlikmiş. Hemen bakıyorum 😘

    YanıtlaSil
  7. Dogal olmasi avantaj bizim.icin tabi. Tesekkr ederim.canm benm eline saglk ��

    YanıtlaSil
  8. Markayı denemedim ablacığım ama içeriği gayet iyiymiş :))

    YanıtlaSil
  9. Great product! ♥️♥️♥️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM