Migros İyi Gelecek Elçileri - İyi Gelecek Elçisiyim - Çok Kazançlı Bir Uygulama



Migros hemen her gün alışveriş yaptığım market. Evimize çok yakın olmasından da çeşitli indirimleri nedeniyle de tercih ediyorum. Tercih etme sebeplerimden biri de İyi Gelecek Elçileri uygulaması.
İyi Gelecek Elçileri bir internet sitesi. Migros'tan alacağınız Money Club kartınızla üye oluyorsunuz. Üye olmak için kadın olmak en önemli şart. 
Daha sonra günlük verilen, görevleri yaptıkça her göreve verilen puanları kazanıyorsunuz. Bütün görevleri yapmak zorunda değilsiniz, ama yaparsanız puanınız daha fazla artar. 
Görevler hemen her gün verilen Günün Videosu, Günün Sorusu ya da farklı günlerde verilen sosyal medya görevleri Facebook, Twitter ve Instagram da verilen değişik görevler. Hemen hepsi çok kolay. 
Sihirli puan bölümüne tıkladığınızda 50 puanınız biriktiyse kayıtlı cep telefonunuza gelen kod ile bu puanı 5 TL ye çeviriyorsunuz. 
Siz de Migros İyi Gelecek Elçisi olmak isterseniz tıklayabilirsiniz .

10 Yorumlar

  1. hım ben de hergün gidiyom mikrosa money kart da var bi bakıyım baliiii :) sofra sırları izledim aşkam :) ilk yarım saat ağır geçti ama sonrası komikti, iyiydi, ne katildi ama neslihan, kaçıktı biraaz, polis rolündeki alican yücesoy u da çok severim. bakırköy belediye tiyatrosundaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevdim ben filmi, içinde kalmadı, herkesi halletti Neslihan :)

      Sil
  2. çok güzelmiş ben de katılayım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. harika bir uygulama , bende kayıt olayım hemen. sevgiler canım .

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir uygulama ama benim yaşadığım yerde migros yok.

    YanıtlaSil
  5. Aa süpermiş ben de üye olayım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. ne kadar güzel bir uygulamaymış. çok beğendim.

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir uygulamaymis 😊

    YanıtlaSil
  8. İlk kez duydum, hayırlı uğurlu olsun canım. Migros'u alışveriş için hep tercih ediyorum. En azından bir takım ne idüğü belirsiz tarikatlara param gitmiyor bu garanti...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM