Kinder Joy Yeni Neslin Atıştırmalığı


Fikri Mühim sitesinin Kurban Bayramı kampanyasında bayramda ziyaretimize gelen çocuklar için Kinder Joy erkekler için mavi, kızlar için pembe renkli sürpriz yumurtalar vardı. Email adresime gelen anketi doldurduktan bir süre sonra yumurtaların olduğu aşağıdaki görseldeki kutu adresime ulaştı. 



Sürpriz yumurtaların sol alt köşesinde açma çıkıntıları var. Buradaki işaretli yerden yumurtayı ikiye ayırıyorsunuz. 



Kinder Joy sürpriz yumurtalar tamamen birbirinden bağımsız iki ayrı bölümden oluşuyor. İki parça da çok iyi şekilde paketlenmiş, birinde yenilecek olan fındık kremalı kısım, üzerinde minik kaşığıyla diğerinde birleştirilecek olan oyuncak var.  



Altın renkli folyoyla kapatılan bölümden fındık ezmeli, içinde oldukça çıtır iki minik gofret topu bulunan beyaz ve altında çikolata renkli krema çıkıyor. Ben beyaz çikolata çok sevdiğimden sanırım, en çok beyaz kremayı sevdim :) Gofret toplarının üzerindeki kıtırcıklar kremanın içine de dağılmış, güzel bir lezzet veriyor. 




Beyaz renkli folyo bulunan parçadan birleştirilecek olan oyuncak çıkıyor, minik kaşığı buraya yapıştırmışlar. 



Benim açtığım kız çocuklar için pembe renkli yumurtaydı. İçinden görseldeki kıyafeti değiştir oyunu çıktı. Kartonu plastik aparata yerleştirip kartondaki kızların kıyafetleri değiştiriliyor. 



Aşağıdaki bilgileri ürünün internet sitesinden alıntı yaptım.


İÇİNDEKİLER

Şeker, bitkisel yağ (palm, sal, ayçiçek), yağsız süt tozu(%19,5), yağı azaltılmış kakao tozu (4%), buğday unu, buğday ruşeymi, buğday nişastası, arpa malt özü, emülgatör:lesitin (soya), peynir altı suyu tozu(süt ürünü), aroma vericiler, kabartıcılar (amonyum bikarbonat,sodyum bikarbonat), tuz.

 

Besİn Öğelerİ Tablosu

  ORTALAMA DEĞERLER100 g için
  Enerji kcal / kJ550/ 2296  
  Yağ g32
  Doymuş Yağ g15,4
  Karbonhidrat g56,5
  Şeker g51
  Lif g1,5
  Protein g8,2
  Sodyum g0,318










4 Yorumlar

  1. Çocuklar mutlaka çok seviyor bu tür cicili bicili şeyleri ama gerçekten sağlıklı beslenme mi emin olamıyorum. Hani çikolata, şeker, vs. yerine meyve yiyin diyorlar ya doktorlar o yüzden...:)

    YanıtlaSil
  2. blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takip etmeye başladım, ben de bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Great post and product dear.

    www.paginasempreto.blogspot.com.br

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM