Dermokil Kil Maskesi - Nar Özü ile Peeling Etkisi


35 yaş üstü ciltler için, içeriğindeki nar özü ile peeling etkisi yaratan Dermokil Kil Maskesi yağlı ciltler için üretilmiş.
İçeriğindeki yeşil kil ve nar özü sayesinde cildi yenileyerek lekelerin giderilmesine yardımcı olmayı, doğal granüller ile peeling etkisi sağlamayı, cilde genç bir görünüm kazandırmayı vadediyor. 
50 gr'lık, yumuşak plastik bir tüpte sunulan Dermokil Kil Maskesini birkaç kez kullandım. Cildim karma, yanaklarım kuruya yakın T bölgem yağlı. Cildimi düzenli temizliyorum ve bakımını yapıyorum.  Temizlediğim cildime sürdüm, tüpten sıkarken zor sıkılmasına rağmen yüzüme sürerken kolaylıkla sürüldü. Göz çevreme sürmedim. Maskenin içinde pütür pütür tanecikler var, peeling etkisi bunlarla sağlanıyor. Kendine has bir kokusu var, parfümden ziyade içindeki kilin kokusu sanırım. Çok kalın sürmüyorum, rahat yayılıyor, yaklaşık 5 dakikada kuruyor. En fazla 10 dakikanın yeterli olduğu kutuda belirtilmiş, hassas ciltler için 5 dakika tavsiye ediliyor. Maskenin çok kurumasını bekleyince konuşmakta bile zorlandım, cildim çok gerildi. Lavaboda akan su altında yıkadım. Yıkarken elimle ovuşturduğum için peeling etkisi de oluştu. Çok aşırı kuruyup gerilmesine rağmen kolayca temizlendi. Ardından cildimi tonikleyip nemlendirdim.
Haftada 2-3 kez kullanılabiliyor. Uygulamadan sonra kızarıklık görülürse hemen yıkanması öneriliyor. Temizledikten sonra kızarıklık görülmesinin ise normal olduğu belirtilmiş, kısa bir süre sonra kızarıklığın düzeleceği söyleniyor tüpün üzerinde.  



İçindeki yeşil kil nedeniyle yeşilimsi gri bir rengi var. 



Ürün dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiş. 
İçeriğinde; aqua, clay, glycerin, alcohol denat, glyceryl strearate, calcium carbonate, vitis vinifera (grape) seed oil, honey extract, potassium sorbate, propylene glycol, punica granatum peel extract, lactococcus ferment extract, olea europaea seed powder, titanium dioxide, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, allantoin, parfum, citric acid, xanthan gum, menthol mevcut.


Siz Dermokil Kil Maskesi kullandınız mı? Yorum bölümüne deneyiminizi yazabilirsiniz.

   

11 Yorumlar

  1. Hiç kullanmadım ama şuana kadar en beğendiğim peeling diadermine peelingiydi efsanedir!

    YanıtlaSil
  2. Dermokilin kil maskesini kullanmadim henüz. Nen de unutup uzun birakabiliyorum maskeleri. Önerilerini dikkate alacagim canim 😊

    YanıtlaSil
  3. Dermokil kil maskesi henüz denemedim ama bende düşünüyordum almayı. Yazın İÇİN teşekkür ediyorum. Çok faydası oldu benim için.

    YanıtlaSil
  4. Bir ara bir etkinlikte verilmisti ama kullanamadan biri elimden aldi aslinda denemeli💖

    YanıtlaSil
  5. Hem yaşıma hem cilt ihtiyacıma hitap ediyor bu ürünü Dermokil'in ;)

    YanıtlaSil
  6. Oh very interesting product!

    YanıtlaSil
  7. tek kullanımlık maskesini denedim ama bunu denemedim hiç

    YanıtlaSil
  8. Denemedim hiç, güzel bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Benim cildine uygun demek ki deneyebilirim. Benim cildim karma yagliya yakın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM