Küçük Ev Aletleri ile Hayatınıza Büyük Kolaylıklar Getirin

Her evde bulunması gereken küçük ev aletleri mutfaktan banyoya ve evdeki kişisel ihtiyaçlara kadar birçok alanda kullanılan parçalardan oluşur. En çok kullanılan elektrikli ev aletleri mutfak ve temizlik grubundadır. Daha sonra gündelik işlerde kullanabileceğiniz ürünler ve banyo ya da kişisel bakım için kullanılan ürünler gelir. Pratiklik ve işlevsellik sunan elektrikli mutfak aletleri ve ev aletleri arasında her an elimizin altında bulunması gereken birkaç cihaza ve bunların temel kullanım özelliklerine göz atalım.

Temizlik Diyorsanız: Elektrik Süpürgesi Şart

Elektrikli süpürgeler, küçük ev aletleri arasında ilk akla gelenlerden biri oluyor. Hız ve pratiklik sunan cihazlar, teknolojik gelişmelerle birlikte yeni tasarımlar kazandı. En çok da evde evcil hayvan dostları olanların dikkatini çeken HEPA 13 filtreleme özelliğine sahip süpürgeler, %99’a kadar tozları hapsederek üstün performans sunuyor. Toz torbalı, toz torbasız, dikey elektrikli, dikey şarjlı gibi çeşitleri bulunan bu cihazlar, temizliğin temel karakteri oluyor.


Hızlı ve Çok Amaçlı: Tost Makinesi

Küçük ev aletleri arasında olmazsa olmazlardan biri de tost makineleridir. Hep tost mu yiyeceğiz, diye düşünmeyin. Yeni cihazlarda et ve balık pişirme, ızgara yapma gibi özellikler bulunuyor. Hem kolaylık hem de lezzet sunan tost makinelerinde granit pişirme tabanlı modeller öne çıkıyor.


Lezzet ve Hız Düşkünleri için: Mini Fırın ve Mikrodalga Fırın

Kek, börek, fırında tavuk mutfağın eşsiz lezzetleridir. Yemek yapmayı kolaylaştırmak istiyorsanız fırına atıp zamanını ayarlayın ve bitiş sinyaliyle hazırladığınız lezzetleri sofranıza taşıyın. İşten geldim sıcak bir yemek olsun ya da tavuk buzlukta kaldı nasıl eriyecek, diyorsanız da mikrodalga fırın kesinlikle ihtiyaçlarınız arasında bulunuyor.


Keyifsiz Olmaz Diyenlere: Kahve Makinesi ve Çay Makinesi

Çay makinesi çoğu ev için çok da gerekli görülmüyor. Ocak üstü demleme taktiği devam ediyor. Ama çaya ayrı bir önem verenler, her an hazır olsun sıcak dursun diyenler için şart. Her yere taşıyabileceğiniz modern semaver çeşitleri ve çay makineleri keyfe keyif katıyor.


Çay tamam da peki kahve? Türk kahvesi, filtre kahve derken damak zevki artan herkes kahve makinelerine önem veriyor. Kahvem köpüklü mü olacak, derdine son veren cihazlar özellikle yeni gelinlerin gözdesi oluyor.


Şıklık Önemliyse: Ütü de Önemli

Titiz ve bakımlı olmak vazgeçilmeziniz ise ütü modellerini dikkatle inceleyin. Buharlı ütü, buhar kazanlı ütü, seyahat ütüsü gibi birçok cihaz kırışıklara son vermeye hazır bekliyor.


Kişisel Bakım için: Epilatör ve Erkek Bakım Ürünleri

Kadınlar için epilatör, erkekler için de tıraş makineleri kişisel bakım kategorisinin en önemli elektrikli ev aletleri arasındadır. Bu ürünlerde çok amaçlı ve birden fazla fonksiyon sunan modelleri tercih etmeniz maksimum fayda sağlar.


Her An Hazır Olmak İsteyenler: Saç Kurutma Makineleri

5 dakikada duş 10 dakikada saç kurutmak ve işte hazırım, demek için saç kurutma makinenizi dikkatli seçmenizi öneririz. Yeni cihazlarda elektriklenmeyi önleme ve hassas hava üfleme fonksiyonları hem hız vadediyor hem de sağlıklı saç bakımı sunuyor.


Dahası da Var

Ekmek yapma makinesi, ekmek kızartma makinesi, düzleştirici, fritöz, mikser, mutfak tartısı, ev tartısı, blender derken daha birçok küçük ev aletleri bulunuyor. İhtiyaçlarınız ve ev yaşam tarzına göre seçeceğiniz bu ürünlere kaliteli bir markadan ulaşmak istiyorsanız Arzum elektrikli ev aletleri serisine bakabilirsiniz. Set veya tek parça halinde sunulan küçük ev aletleri Arzum’un hoş ve ergonomik tasarım detaylarıyla yeni bir boyut kazanıyor.

13 Yorumlar

  1. Hepsi de çok modern ve güzel aletler. Süpürgeyi özellikle beğendim 😊

    YanıtlaSil
  2. bunlar var da arzum diyerlerine bakayım arzum seviyom küçük ev aletlerini de tabiii :)

    YanıtlaSil
  3. Evet ya bu aletler olmadan eskiler ne yapıyormuş

    YanıtlaSil
  4. Esra hanım tost makinası ve elektrik süpürgesi hoş duruyor

    YanıtlaSil
  5. Çay ve kahve makinesi tamamdır:)!

    YanıtlaSil
  6. Bu aletler icat edilmeden önce ne yapıyorlarmış diye düşünüyorum bazen :))

    YanıtlaSil
  7. iyi geceeleer geçerken uğradııım :)

    YanıtlaSil
  8. Bende arzumun bir kaç ürününü kullanıyorum gerçekten çok kullanışlılar tanıtımlar ve güzel resimler için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  9. İyi işlevinin ötesinde, fütüristik görünen şekli seviyorum.
    Özel elektronik ürünler.

    YanıtlaSil
  10. küçük ev aletlerinde benim de eskiden en çok tercih ettiğim marka Arzumdu. Çeyizimde aldığım robotum Maşallah diyeyim hala sapasağlam

    YanıtlaSil
  11. Hepsi de güzel urunler ama benim için en önemli urun ütü oluyor. Çünkü utu yapmayi sevmiyorum, kolay kırışık açan bir ütü o yuzden benim icin önemli. Yazi icin tesekkurler bu arada :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM