New Essentials Ultra Glow Serum

 



Cilt bakımı yaparken serum kullanmaya çok önem veriyorum. Serum uyguladıktan sonra daha iyi sonuç aldığımı gözlemliyorum. New Essentials Ultra Glow Serum da verdiği sonuçlardan memnun kaldığım ürünlerden. 

Tüm cilt tipleri için uygun olan c vitamini serum faydaları ise; içeriğindeki %99 C vitamini türevi ve hyaluronik asit ile esansiyel yağ asitleri içeren yüksek mukavemetli bir yağ çözeltisi, hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş %99 ascorbyl tetraisopalmitate etkili bir antioksidan görevi görüyor, cilt tonunu aydınlatıyor, gözle görülür yaşlanma belirtilerini azaltıyor. Düzensiz doku, eşit olmayan cilt tonu, ince çizgiler ve kırışıklıklar üzerinde etki gösteriyor.

Askorbil tetraizopalmitate, yağda çözünen ve son derece kararlı bir C vitamini türevi. Saf C vitamininin genel faydalarının yanı sıra, askorbil tetraizopalminin gelişmiş cilt parlatıcı faydaları sağladığı gösterilmiş.

New Essentials Ultra Glow Serum 30 ml'lik cam bir şişede, damlalıklı bir kapağı var. Sıvı formda, renksiz, kokusuz bir ürün. 


New Essentials Ultra Glow Serum Nasıl Kullanılır



Karma cilde sahibim, temizlediğim ve ardından toniklediğim yüzüme 3 damla, boynum için de 1 damla  New Essentials Ultra Glow Serumu masaj yaparak dairesel hareketlerle uyguluyorum. Sıvı formda olduğu için hemen yayılıyor, anında emiliyor. Yapış yapış bir his bırakmıyor. 
Birkaç dakika bekledikten sonra nemlendiricimi uyguluyorum.
Yumuşacık kadifemsi bir cilt elde ediyorum.





Paraben, sülfat ve ftalat içermemektedir.

İçeriğinde; aqua, panthenol, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, hyaluronic acid, ascorbyl tetraisopalmitate, ethyhexylglycerin, polysorbate bulunuyor.



3 yaş altı çocukların kullanımı için uygun değildir. 
Göz içi ile direkt temas ettirmeyin. Temas halinde bol su ile durulayın.
Yutmayın.
Cildinizin alerjik reaksiyon göstereceğini bildiğiniz bir ham madde içeriğinde var ise kullanımını durdurun. İçeriğini üstte görebilirsiniz.

Sizin New Essentials ürünleri arasında kullandığınız var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.




7 Yorumlar

  1. New essentials ultra glow serumu en kısa sürede deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Esracığım çok teşekkürler, keşke vaktiyle böyle şeyler kullansaydım şu an kırış kırış yüzüm:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her yaşa göre ürünler var Müjde ablacığım bence sizin yaşınıza uygun ürünlerle problemleri azaltabilirsiniz

      Sil
  3. cok severım onemlı bır serum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM