Ozonlabs Muhteşem Paket ile Yaşlanma Etkilerine Karşı Korunun

 



40 lı yaşlarda cilt bakımı yaparken özellikle yaşlanma etkilerinden korunmak herkesin önem verdiği konu. Ayrıca ciltteki lekeler de birçok kişinin sorunu. Benim cilt bakımım için kullandığım Ozonlabs Muhteşem Paket ile yaşlanma etkilerinden korunmak kolaylaşıyor. 


Ozonlabs Muhteşem Paketin içinde 3 adet ürün var. 

Ozonlabs O3RSS Serum

Ozonlava Volkanik Maske

Ozonlabs Probiyotik Köpük


Şimdi paket içeriğindeki ürünleri tek tek inceleyelim, ben de nasıl kullandığımı anlatayım. 


Ozonlabs O3RSS Serum



50 ml'lik çok sert plastik, pompalı bir şişeye sahip ürünün, üstünde gümüş rengi bir kapağı var. Kolaylıkla açılan kapağı çekince pompalı kısım ortaya çıkıyor. 



Pompa kısmına bir kez bastığımda çıkan ürün benim için yeterli oluyor. Sarı akışkan kıvamda, koku olarak daha önce ozon yağı kullandıysanız hemen tanıyacağınız bir kokuya sahip. Ürün akışkan kıvamda ama çok sıvı değil, temizlenmiş yüzüme ve boynuma dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriyorum. Ellerimde kalan az miktarda ürünü de ellerimi ovuşturarak ziyan etmiyorum. Sabah ve akşam kullanılabilir. 

Tüm cilt tipleri için uygun.

Ozonlabs O3RSS Serum içeriğinde 
Rosa damascena yani gül öz yağı
Ozonlanmış zeytinyağı ve
Shea Butter bulunuyor. 




Paraben, alkol, silikon, sülfat ve parfüm içermiyor.

Cilde güzel ve ışıltılı bir görünüm kazandırarak, antioksidan özellikleriyle cildin doğal sebum dengesini sağlamasına yardımcı ürün, cildi yaşlanma etkilerine karşı koruyor. 

Rosa damascena yani Gül öz yağı; insan sebumuyla uyumlu bileşenleriyle, ciltteki istenmeyen parlamaları önlüyor, cilde ışıltılı ve doğal bir görünüm kazandırıyor. İçindeki yağlar ve vitaminler oluşmaya başlayan kırışıklıkları yavaşlatmaya yardımcı. Cildin kolajen üretimini destekleyerek cildin elastikiyetini artırmaya ve cildin sıkılaşmasına yardımcı. Güçlü bir antioksidan olduğundan güneş nedeniyle oluşan lekeleri engellemeye çalışır. Cildin su kaybetmesini önleyen koruyucu bir tabaka oluşturur. 

Ozonlanmış Zeytin Yağı; cildin sebum dengesini sağlar. Cildi nemlendirir. Cildi temizler. 

Shea Butter; içindeki vitaminler ile doğal bir antioksidandır, yaşlanma etkilerini ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcıdır. Nemlendiricidir, sebum dengesini sağlayarak ciltteki lekelenmeleri azaltmak için çalışır.

Ozonlabs  Ozonlava Volkanik Maske





75 ml'lik yumuşak plastik, çıtçıtlı kapaklı bir tüpte olan Ozonlava volkanik maskenin tüpü kolaylıkla açılıyor, içindeki ürünü tüpü sıkarak dışarı çıkarıyorum, ürün çok sert değil, açık gri bir rengi var. 




Haftada 2-3 kez parmaklarımla ya da bir fırça yardımı ile ürünü yüzüme sürünce önce hiçbir şey sürmemiş gibi belli olmuyor, renk vermiyor. 

Kil maskesi gibi görünüyor ama yüzümde sürünce gerginlik hissetmiyorum, hafif nemlenmiş gibi bir his oluyor, maske kurudukça hafif bir gerginlik oluyor ve maskenin rengi ortaya çıkıyor. 


Maske iyice kuruduktan sonra musluktan akan suyla duruluyorum, çok kolay bir şekilde yüzümden temizleniyor, hiç kalıntı kalmıyor. 

Yüzümde yumuşak bir his bırakıyor. 

Avrupa Birliği'nden onaylı, bağımsız laboratuvarlarda test edilen Ozonlabs Ozonlava volkanik maskenin cilt lekeleri üzerinde %80 oranında başarıya ulaştığı kanıtlanmış. Tüm cilt tiplerinin temiz ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olabilir. 

Ozonlava volkanik maske erken yaşlanmaya meyilli ciltlerde kırışıklıkları azaltmaya yardımcı bir ürün. Ciltteki yağ gözeneklerini açıp küçültüyor, sebum üretimini azaltıyor. 

Ciltteki renk değişikliklerinin düzenlenmesi, cildin pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanması için öneriliyor.

Ozonlava volkanik maskenin içeriğinde Bentonit bulunuyor. 
Bentonit, volkanik kül, tüf ve lavların kimyasal ayrışması sonucu ağırlıklı olarak montmorillonit içeren killerdir. 

Ozonlava volkanik maske
Yağlı ciltler için 15 dakika
Normal ciltler için 7 dakika
Kuru ciltler için 5 dakika
Vücut için 30 dakika 
bekletilmelidir. 

Ozonlava volkanik maskeyi uyguladıktan sonra içindeki volkanik tüf ciltteki kan dolaşımını hızlandırdığından uygulama sonrası cildiniz kısa süre pembeleşebilir. 

Ozonlabs O3RSS Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü



150 ml'lik, sert plastik, pompali bir şişeye sahip olan Ozonlabs probiyotik yüz temizleme köpüğünün üst kısmında şeffaf bir kapağı var. 

Şişeyi çalkaladıktan sonra pompa kısmına bir kez basınca çıkan ürün, ıslattığım yüzümün temizlenmesine yeterli geliyor, dairesel hareketlerle cildime masaj yaparak yüzümü temizliyorum, ardından akan su ile duruluyorum. 


Sabah ve akşam kullanıma uygun bir ürün. Kullandıktan sonra yüzümde gerginlik hissetmiyorum, cildim karma. Kokusu yok. 

İçeriğindeki extrakt, vitamin ve yağlar ile normal, karma ve yağlı ciltler için uygundur.

Ozon bazlı ürünlerin tamamlayıcısı olarak geliştirilmiş. Makyaj kalıntılarını da ciltten uzaklaştırmada yardımcı. Cildi temizlerken, ciltteki yağ kontrolünü de sağlıyor.

Ozonlabs probiyotik yüz temizleme köpüğünün içeriğinde,
Avokado yağı
Olive glycerides
Calendula officials flower ekstrakt
Camelia sinensis leaf ekstrakt
Chamomilla recutita flower ekstrakt
Panax ginseng root ekstrakt
Tilia cordota flower ekstrakt
Pro-vitamin B5
Vitamin E
Biotin
Allantoin
bulunuyor.

Avokado yağı, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde sebum dengeleyicidir. Cildi besler ve yeniler, yaşlılık lekeleri, ince çizgiler ve kırışıklıkların en aza indirilmesine yardımcıdır.

Olive Glycerides, içeriğindeki yağ asitleri sayesinde cildin kurumasını engeller, sürekli nemli kalmasını sağlar. Cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Güneş lekelerinin oluşmasını engeller. Cilde elastik bir yapı sağlayarak cildin sarkmasını ve yaşlanmasını engeller, kırışıklıkların azalmasını sağlar.

Calendula officinalis flower ekstrakt, kuru ciltleri nemlendirir, çatlar ciltler için harika bir nemlendiricidir.

Camellia sinensis leaf ekstrakt, iyi bir antioksidandır.

Chamomilla recutita flower ekstrakt, papatya özü ile cildi yumuşatır, onarır. İyi bir sebum dengeleyicidir. Cilde ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.

Panax ginseng root ekstrakt, sebum kontrol etmeye yardımcıdır.

Tilia Cordota flower ekstrakt, antioksidan bakımından zengin olan ıhlamur özüyle cilt yaşlanmasını önler, yaşlanmayı yavaşlatır.

Allantoin, cildin su kaybetmesini önlemeye yardımcıdır. Ciltte suyu tutma ve hapsetme özelliğine sahiptir. Ciltte nem oranını arttırır, kuru derinin yumuşatılmasına yardımcıdır.

Ozonlabs O3RSS probiyotik yüz temizleme köpüğü, sülfat, alkol, paraben, silikon, SLES içermeyen probiyotik teknolojisi ile özel olarak üretilmiştir. Sülfatsız temizleyici formülü ile cildin kurumadan temizlenmesine yardımcıdır.

Açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.

Ozonlabs Türk Malı bir marka.

Ozonlabs Muhteşem Paketi satın almak için tıklayın.


        

10 Yorumlar

  1. Eşim bana uyguluyor sonuç mükemmel 👍

    YanıtlaSil
  2. 40 yaşından sonra bu ürünleri kullanmak lazım Esra hanım güzel bir tanıtım makalesi hazırlamışsınız.

    YanıtlaSil
  3. Ozonlabs markasını bilmiyordum. Anlattıklarına bakılirsa oldukça etkili 😊

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir paketmiş Esracığım, aklımda olacak. Çokkkkk teşekkürler 👏👏🤗🌺

    YanıtlaSil
  5. Bir şekilde keşfettim blogunuzu ve takipte olacağım. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. içeriği çok iyi markanın ben de yeni deneyimlemeye başladım :)

    YanıtlaSil
  7. saol öğrenmiş oldum, ihtiyacı olanlara söleriiim :)

    YanıtlaSil
  8. Ozonlu ürünleri seviyorum. Bu markaya da bakacağım.

    YanıtlaSil
  9. Ozonlabs ürünlerini bende kullanmaya başladım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM