Eskişehirli Hanımların Gözdesi Este Lorien Güzellik



Eskişehirli Hanımların Gözdesi Este Lorien Güzellik

Eskişehir’de faaliyet gösteren Este Lorien Güzellik, Eskişehirli hanımlara kişisel bakım uygulamaları, cilt bakımı, kirpik liftingi, epilasyon, kaş tasarımı gibi pek çok hizmeti hijyenik bir ortamda sunmaya devam ediyor. 

Kuruluşundan günümüze sunmakta olduğu tüm hizmet ve işlemlerde “önce hijyen” mottosuyla danışan sağlığı konusunu öncelikli tutan Este Lorien Güzellik,  kaliteli ve metropol konforunda hizmet sunma hedefiyle hanımlar tarafından tavsiye edilen ve hizmetleriyle beğeni toplayan bir güzellik merkezi olarak tanınmaktadır.

Este Lorien Güzellik Stüdyosu, butik çalışma prensibi ile, gerek epilasyon uygulamalarında, gerekse cilt bakımı, kirpik liftingi gibi doğrudan yüze uygulanan işlemlerde tek kullanımlık ürünler ve kişiye özgü kullan at materyallerle hijyen tedbirlerini azami seviyede sağlayan bir yaklaşımla hizmetlerini şekillendirmeye devam etmektedir.

Hanımlar tarafından en beğenilen hizmetlerin başında Eskişehir lazer epilasyon uygulamaları gelmektedir. Yeni nesil standartlarda ve uzman ellerde konforlu bir epilasyon deneyimi sunan merkezde, yüz, dudak üstü, çene, favori, koltuk altı, kol, bikini, sırt, göğüs, bacak gibi ihtiyaç dâhilindeki pek çok bölgeye lazer epilasyon işlemi yapılabilmektedir. Bununla birlikte 6-8 seanslık epilasyon paketleri dâhilinde tüm vücut (koltuk altı + bikini+ tüm bacak) veya ultra tüm vücut (tüm beden) gibi birden fazla bölgeyi kapsayan farklı seçenekler de Eskişehirli hanımlara sunulmaktadır.

Ücretsiz kıl analizi işlemi ve deneme seansının akabinde, danışanlar detaylı olarak bilgilendirilerek, en iyi verimi sağlayacak epilasyon planlaması yapılmakta ve tüm seanslar standart uygulamalardan ziyade kişiye özgü işlemlerle gerçekleştirilmektedir. Ücretsiz deneme seansı ile danışanlara epilasyon, hizmet ve hijyen kalitesini önceden deneyimleme fırsatı sunulurken, epilasyon merkezi seçimi noktasında daha sağlıklı karar verilebilmesi ne imkan sağlanmaktadır.

Bununla birlikte epilasyon uygulamalarına dair merak edilen konular, günlük pratik cilt bakımı tarifleri, kaş tasarımı gibi birçok alanda sürekli güncellenen bilgilendirici makale yazılarını da merkezin web sitesini inceleyerek takip etmeniz mümkün. 

Eskişehir Güzellik Salonları hizmetlerinde ilklere imza atmayı ilke edinen Este Lorien Güzellik Stüdyosunun hanımlara özel olarak sunduğu tüm hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


https://www.estelorien.com.tr/

2 Yorumlar

  1. Eskişehir estelorien güzellik merkezi oldukça donanımlı bir merkeze benziyor. Eskişehirde yaşayanlar çok şanslı.

    YanıtlaSil
  2. pikim arkadaşlarımıza lazım olabiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM