Yeni Sezon Nişan Elbisesi Modelleri

Yeni Sezon Nişan Elbisesi Modelleri

Her sezon şıklığınızı bir adım öteye taşıyan nişan elbisesi modelleri modern tasarımlarıyla bu yıl da gardırobunuzu yenilemenizi sağlıyor. Klasik veya gösterişli parçalar, siyah beyaz tonların yanı sıra farklı renk seçenekleriyle de nişan kıyafetleri serisine hareket katıyor. Pul payet, krep veya saten gibi iddialı parçalar şıklığını ön plana taşımak isteyenlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor. Parti, düğün, davet ve kutlamaları bir adım öteye götürecek olan nişan elbisesi modelleri, Keikei farkıyla konfor sağlıyor.

Nişan elbisesi, geniş bir kullanım alanına sahip olmasıyla adeta kurtarıcı rolünü üstleniyor. Herhangi bir davette farklı konseptlerde kullanabileceğiniz modeller kullandığınız aksesuar, çanta ve ayakkabıyla yeniden kullanılmaya imkân tanıyor.

Sezonun trendlerine uyum sağlayan ve zevkinize hitap eden nisan kıyafetleri ihtiyacınıza göre de seçenek sunuyor. Uzun nişan elbiseleri, kısa veya mini elbiseler alternatif kol seçenekleriyle de şıklığınızı tamamlıyor. Dilerseniz estetik tasarımlar arasından dekolteli veya yırtmaçlı model seçebilir tarzınıza yeni bir soluk kazandırabilirsiniz. Fırfırlı, taşlı, ışıltılı, kabarık ya da balık tasarımına sahip nişanlık modelleri ile ortamın ambiyansına da uyum sağlayabilirsiniz.

En güzel Anlarınızı Ölümsüzleştirebileceğiniz Nişanlık Modelleri

Özel günlerin en güzel yanlarından biri de o günü heyecanıyla hatırlamanız ve düğün elbiseleri ile göz kamaştırmanızdır. Aradan zaman geçtiğinde bile hayranlıkla bakacağınız kıyafetlerinizin seçimine dikkat etmeniz gerekir. Bunun için de tarzına hitap eden, vücut hatlarına uygun bir elbise seçmeniz önemlidir. Özen göstermeniz gereken püf noktalardan biri de elbisenizin teninize uyum içinde olmasıdır. Açık bir tene sahipseniz sizi daha canlı gösterecek pastel tonları tercih etmelisiniz. Koyu bir ten rengine sahipseniz güzelliğinizi ön plana çıkaracak olan açık renkli söz elbisesi seçeneklerine göz atabilirsiniz.


Elbisenin tasarımını ön plana çıkaran ve vücut hatlarınızı en iyi şekilde gösterecek olan nisan kıyafeti kumaşı da önemlidir. Zarif, şık görünmek istediğiniz törenlerde ve davetlerde kadife kumaşıyla cezbeden tasarımları tercih edebilirsiniz. Dantel, saten ve tül elbiselerle geceye damganızı vurabilirsiniz.

Keikei ile Şıklığınızı Taçlandırın

Tarzını tamamlayan ve şıklığınızla adınızdan söz ettireceğiniz nişan elbisesi fiyatları avantajlı fırsatlarıyla alışveriş keyfinizi katlamanıza imkân tanıyor. İster kendi özel gününüzde isterseniz de katıldığınız bir davette güzelliğinizden ödün vermeden güne anlam katmak istiyorsanız KeiKei kategorilerine göz atabilirsiniz.

İhtiyaçlarınızı karşılayan ve tarzınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz birbirinden modern nisan elbiseleri’ ni Keikei koleksiyonlarında bulabilirsiniz.



4 Yorumlar

  1. Lovely dresses, I guess they would be perfect for any kind of event, what's important is to be able to go to a party...

    YanıtlaSil
  2. keikei, süpermiş yaa, saolasın :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel elbiseler var sitede şimdi baktım teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM