Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum - Ozonlabs Sepia Yaşlanma Karşıtı Cilt Serumu

 

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

Cilt bakımında yaşlanma karşıtı ürünler kullanmak her yaşta çok önemli. Ben de kırklı yaşlarıma devam ederken en güvendiğim markaların anti-aging ürünlerini kullanıp beğendiğim ürünleri sizlerle paylaşmayı ihmal etmiyorum. Ozonlabs markasının daha önce Muhteşem Paketini kullanmış ve sonuçlarını size anlatmıştım. Şimdi de bir süredir kullandığım Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serumdan bahsetmek istiyorum.





Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serumun içeriğinde çivit otu yağı ve ayçiçek yağı bulunuyor. Yetiştiği iklim ve özelliklerine göre tam bir dağ bitkisi olan çivit otunun zeytin yapraklarını andıran yaprakları ve biber çekirdekleri büyüklüğünde meyveleri oluyor. M.Ö. 2000'li yıllardan önce çivit mavisi, Hindistan'da "Indigofera Tinctoria" isimli çalıdan yani gerçek çivit otundan elde edilmiş. Serumun şişesinin rengi de çivit mavisinden gelmekte. Ürünün içeriğindeki ayçiçek yağı ise cilt bakım ürünlerinde kullanılan yumuşatan bir elemandır. A, E, C ve D vitaminleri açısından zengin olduğundan tam bir cilt dostudur. Cildi kırışıklıklara karşı korumaya ve yaşlanma nedeniyle oluşan çizgileri azaltmaya, cildin daha parlak görünmesine yardımcıdır.  

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

30 ml'lik damlalıklı cam bir şişeye sahip olan ürünü karton ambalajının içinde ve 25 dereceden düşük oda sıcaklığında, ısı ve ışıktan uzakta saklamalısınız.

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

Sepia Anti-Aging Serum, içerdiği yağlar ile ciltte tam bir antioksidan görevi görür yani hücre hasarını önlemeye yardımcıdır. İyi bir cilt dostudur. Ciltte  gerginlik oluşturarak cildinizin daha parlak görünmesine yardımcı olur, bu gerginlik rahatsız edici bir durum değil. Cildin su içeriğini arttırarak pürüzsüzleştirir. Deriden su kaybedilmesine engel olur. Ciltte sebum yani cildi koruyan yağ bezlerinin oluşturduğu salgıyı dengeleyerek canlılık kazandırır. 

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

Sepia Anti-Aging Serum sarımsı renkte, yağlı, sıvı bir ürün.  

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

Ürünü ben sabah ve akşam, cildimi Ozonlabs Probiyotik Cilt Temizleme Köpüğü ile temizledikten sonra, temiz cildime masaj yaparak uyguluyorum. Cildim karma, T bölgem yağlı yanaklarım normal, üründen 3 damla yeterli geliyor, yüzüme ve boynuma uyguluyorum. Yağlı bir ürün olduğundan anında emilmiyor ve birkaç dakika içinde cildimle bütünleşiyor ve ortaya nemli, yumuşak bir cilt çıkıyor. 

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum

Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum haricen kullanılıyor, 
gözle temas ettirilmemesi ve
çocukların ulaşamayacağı yerde ve ambalajında saklanması gerekiyor.

Bu günlerde indirimli ve hediyeli olan ürünü satın almak için tıklayabilirsiniz

 

2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM