Rengarenk Yaz Yasemin ve Sevinç'in Blogger Daveti

 


28 Mayıs'ta sevgili Yasemin ve sevgili Sevinç'in düzenlediği Pandemiye Elveda Yaza Merhaba Rengarenk Bir Yaz  etkinliğine katıldım. Benim için çok güzel bir anı olan bu blogger davetinde, daha önce yüzyüze görüşmediğim ama sanki her gün beraber olmuş gibi hissettiğim blogger arkadaşlarımla da karşılaşmış oldum. 

Silivri Dilek Pastanesinde gerçekleşen etkinliği Yaseminkokuluhayat blog sahibi Yasemin ve Sendeincel blog sahibi Sevinç en ince detayına kadar hazırlamış, bu keyifli saatlerde bir yandan sohbet ederken bir yandan da etkinliğe sponsor olan değerli firmaların ürünlerini inceledik. 


@
jrsouschef Instagram

Çok lezzetli ve organik Jrsouschef lezzetlerini deneme fırsatı buldum ve çok beğendim. Domates Suyu, Nar Suyu, Nar Ekşisi ve menemen harcı organik, bütün ürünlerinin tatları harika.



@ceresyayinlari Instagram

Kitaplar her zaman başucumda, Ceres Yayınlarının değerli kitaplarından ikisini daha okumak için sabırsızlanıyorum. Mucizeler hepimizin isteği, parasız yaşamak imkansız, para hep bizimle olsun. Ceres Yayınlarının Her Gün Bir Mucize ve Kendinle Tanış Parayla Barış kitapları etkinlikte bizlerleydi Ceres Yayınlarına ve değerli yazarlar Sevgi Keleş ve Fidan Güzel'e çok teşekkür ediyorum.


@highgenic Instagram

High Genic ürünleri her zaman evimde bulundurduğu mükemmel sonuç veren ürünler. Etkinlikte bizlere Sirkelim ve Aktif Köpük hediye ettiler, çabucak hijyenik sonuç veren bu ürünler için teşekkür ediyorum.


@
clartearomatherapy Instagram

Clarte Aromatherapy markasını ilk kez deniyorum, organik içerikli ürünleri her zaman tercih ederim. Ben badem yağları ile tanıştım% 100 doğal limon lavanta kolonyaları ile tanışma fırsatı buldum, kokusuna hayran oldum. Clarte Aromatherapy'e çok teşekkür ediyorum.


@ivanaturaorganik Instagram

Güzelliğin Organik Hali Iva Natura ürünlerini ilk kez deneme fırsatı buldum. %100 vegan olan içerikleri ve organik Etko Cosmos sertifikasına sahip bitkisel formüllü ürünler her zaman favorim. Temiz içerikli ürünler paraben, parafin ve gluten içermiyor. Hayvan hakları savunucusu olan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka, bu en sevdiğim özelliklerinden biri. Yerli üretim olan marka, yerel ekonomiye destek oluyor, bitki yetiştiriciliğini güçlendirmeye yardımcı, kadın çiftçiler ile birebir temas halinde bir marka. Iva Natura markasının buğday ruşeym özlü organik gündüz kremi ve makyaj temizleme suyu için çok teşekkür ediyorum.


@
revoxlaboratories Instagram

İlk kez deneyeceğim bir marka olan Revox'un yeni lansmanı olan kepeğe karşı etkili kuru saçlar için olan şampuanı ailece denedik ve çok beğendik. Tuzsuz ve sülfatsız olarak geliştirilmiş şampuan, bitkisel kafur yağı, çay ağacı yağı ve doğal nane yaprağından elde edilmiş mentol içeriyor. Revox Laboratories'e çok teşekkür ediyorum. Şampuanın yağlı saçlar için olanı da var.



@badenatural Instagram

Bade Natural'in Sun Serisi ile tatilde kullanmak için harika ürünlere sahip oldum. %100 doğal içerikli olan güneş kremi ve güneş sonrası spreyini kullanmaya başladım çok memnunum. Organik içerikli olan Bade Natural ürünleri hakkında detaylı bilgiyi üstte bulunan YouTube videomdan izleyebilirsiniz. Bade Naturale çok teşekkür ediyorum.




Nestle kahvaltılık gevrekler; daha önce de düzenli olarak tükettiğimiz bir ürünü hediye etti. Ürün tam tahıllı ve renklendirici içermiyor, çok lezzetli, pembe rengini süte veriyor. Ayrıca sütsüz de tüketiyoruz. Gün içinde istediğiniz saatte yiyebileceğiniz bu güzel lezzet için teşekkür ediyorum.



@hccare Instagram

Hc Care yenileyici aydınlatıcı bakım peelingini yıllar önce severek kullanmıştım. Cildi temizliyor hassas şekilde arındırıyor, pürüzsüz bir cildiniz oluyor. Hc Care Anti Wrinkle kırışıklık karşıtı günlük bakım kreminde yeniden diriliş bitkisi, Vitamin C ve E, Hyaluronic acid, argireline, matrixyl 3000 var. Bu güzel ürünler için Hc Care'e cok teşekkür ederım.




@fistikezmecim Instagram
Fıstık Ezmecim

El üretimi, ev yapımı fındık ve fıstık ezmesini çok beğendim. Fıstık Ezmecim kadın girişimci Aslı Hanım'a teşekkür ediyorum.

Son olarak da bu güzel etkinliğe beni davet eden değerli arkadaşlarım Yasemin ve Sevinç'e de çok teşekkür ediyorum. 


3 Yorumlar

  1. İyi ki geldin canım cok guzel bır gundu ayagına saglık ❤️💕

    YanıtlaSil
  2. Harıka bır etkınlık olmus ankara ıcıde olsa bende ozledım boyle ortamları <3

    YanıtlaSil
  3. heey eski arkadaşlarımız toplanmış ne güzel olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM